DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

1 Haftada 2 beden incelten kür

28.12.2015
20.450
A+
A-

Bölgesel yağlarınızdan kurtulmak için mucizevi etkisi olan bu kür işinizi çok kolaylaştıracak. Diyet ve egzersizle destekleyerek, düzenli şekilde kürü uygularsanız, 1 hafta içinde 2 beden kadar incelebilirsiniz.

Gelelim kürün tarifine…

Malzemeler:

E vitamini yağı
Deniz tuzu
Taze çekilmiş türk kahvesi
Kakao yağı
Streç film

Uygulanışı:

E vitamini yağı ile karnınıza ( ya da  diğer sorunlu bölgelere) masaj yapın. Ardından streç filmle çok sıkı olamayacak şekilde ama hava da almayacak şekilde bölgeyi sarın ve 2 saat bekleyin. 

2 saat sonunda deniz, tuzu ve kahveyi alarak duşa girin. Sorunlu bölgeye kahve ve tuzla peeling yapar gibi masaj yapın ve yıkayın. Banyodan çıktıktan sonra vücut nemlendiricisi sürmeyi unutmayın.

Vücudunuzda hassasiyet ya da herhangi bir şikayet hissederseniz, bu uygulamaya devam etmeyin.


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.