DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

AKİKA Online vatandaşlara güvenilir ve profesyonel hizmet sunuyor

AKİKA Online vatandaşlara güvenilir ve profesyonel hizmet sunuyor

AKİKA Online vatandaşlara güvenilir ve profesyonel kurban hizmetleri sunmak üzere kurulan ve sahipliğini Haşim Ağacan’ın yaptığı AKİKA Online, ilimizde ve ilçemizde vatandaşlara önemli hizmetlerde bulunuyor.

VİZYONUMUZ ULUSLAR ÜSTÜ İNSANİ YARDIM KURULUŞU OLMAK

İşletme sahibi Haşim Ağacan, AKİKA Online hakkında merak edilen bilgileri vatandaşlara sundu. Ağacan, yaptığı açıklamada şu sözleri dile getirdi: “Tüm garipler, mazlumlar, ötelenmişler ve geride kalmışların yüreklerinde ‘yalnız değiliz’ duygusunu oluşturabildiğimiz bir dünya düzenine, ‘iyilikler’ vasıtasıyla kavuşmak. Uluslar üstü insani yardım kuruluşu olmak. Küçükbaş hayvanların niyet ve kurban hizmetleri. Şükür-Nafile-Adak-Akika ve vacip kurban hizmetleri biz vizyon ve misyon sahibi olduğumuzu hizmet kalitemiz ve duruşumuzla ispatlamaya tercih ettiğiniz takdirde hazırız.” AKİKA Online sahibi Haşim Ağacan, vizyonları hakkında verdiği açıklamada şunları dile getirdi: “Sizlere güvenilir ve profesyonel kurban hizmetleri sunmak üzere kurulmuştur. Yaşadığımız dünyada gücümüz nispetinde dilimizle, elimizle, malımızla ve dualarımızla mazlumdan ve muhtaçtan yana olup, tüm insanlığın evrensel insani ve İslami değerlere sahip bir hayata kavuşmasında etkin rol almaktır.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.