DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

BAŞKAN AYAZ B-FİT BAŞİSKELE’Yİ AÇTI

BAŞKAN AYAZ B-FİT BAŞİSKELE’Yİ AÇTI

2 3 4 1Başiskele Belediyesi’nin yanında Barbaros Mahallesi, Ömer Çakır Sokak No:11 Başiskele adresinde b-fit Kadınların Spor ve Yaşam Merkezi açıldı. Sürekli gelişen ve değişen Başiskele’de her geçen gün yeni bir işyeri açılıyor ve yatırımcılar ilçeye kazandırılıyor. Kocaeli’nin bayanlar tarafından en çok ilgi gören spor merkezlerinden markalaşmış olan b-fit gelişen Başiskele’ye daha fazla kayıtsız kalamadı ve yeni şubesini açtı. Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz’ı da açılışlarına davet eden b-fit başiskele Başiskele’nin hanımlarından umutlu. Bu bölgenin son zamanlarda oldukça geliştiğini ve burada yaşayan insanların böyle bir talebi olduğunu dile getiren b-fit yetkilileri spor merkezlerine gelen taleplerden oldukça memnun.

 7 Yıldızlı Kent Başiskele’nin herkes için tercih edilen bir kent olmasının en büyük faydalanıcılarının yine Başiskele’liler olduğunu söyleyen Başkan Ayaz, spor merkezinin hayırlı olmasını diledi.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.