DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Bilim Merkezi’nde 3 farklı atölye çocukları bekliyor

Bilim Merkezi’nde 3 farklı atölye çocukları bekliyor

hafta içi de atölye çalışması yapılıyor (1) hafta içi de atölye çalışması yapılıyor (2) hafta içi de atölye çalışması yapılıyor (3)Kocaeli Bilim Merkezi’nde hafta içi atölye çalışmaları devam ediyor.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı Müzeler Müdürlüğü bünyesinde faaliyetlerini gerçekleştiren Kocaeli Bilim Merkezi’nde ilkokul ve ortaokul öğrencilerine yönelik hafta içi atölye çalışmaları devam ediyor. Yoğun talep üzerine hafta içi de başlatılan atölyelerde bu hafta “Model Uçak, Mutfakta Bilim ve Şekeri Bul” çalışmaları yapılacak.

PERŞEMBE VE CUMA GÜNLERİ

Hafta sonu grup kontenjanları, etkinliklerin ilanının ardından kısa sürede dolduğu için hafta içine de çalışmalar eklendi. Hafta içi atölye çalışmaları perşembe ve cuma günleri öğrencilerin okul eğitimlerinin aksamaması için 16.00-17.00 saatleri arasında yapılıyor. Her hafta farklı bir atölyenin yapıldığı çalışmalar uzman eğitmenler eşliğinde gerçekleşiyor.

MODEL UÇAK, MUTFAKTA BİLİM, ŞEKERİ BUL

14 Ocak Perşembe günü 16.00-17.00 saatleri arasında ilkokul öğrencilerine yönelik “Model Uçak“ atölye çalışması yapılacak. 15 Ocak Cuma günü 16.00-17.00 saatleri arasında ilkokul öğrencileri için “Mutfakta Bilim”, ortaokul öğrencileri içinse “Şekeri Bul” atölye çalışması uzman eğitmenler eşliğinde gerçekleşecek.

0 262 3257559 NO’LU TELEFONDAN RANDEVU ALINACAK

Çocuklarının atölye çalışmalarına katılmasını isteyen velilerin 0262 325 75 59 No’lu telefondan randevu almaları gerekiyor.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.