DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Gölcük’te Köy yolları açık

Gölcük’te Köy yolları açık
03.01.2016
1.957
A+
A-

 

Gölcük’te Köy yolları açık

 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi köy yollarının kapanmaması için gün boyu çalıştı.

 

 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesine bağlı ekipler kar yağışının başladığı ilk günden bu yana yolların açık kalması için yoğun bir şekilde çalıştı. Ekipler şehir merkezlerinin yanı sıra köy yollarında da çalışmalarını sürdürdüler. Karın geçit vermediği köy yolları grayderler tarafından açılarak kullanılır hale getiriliyor. Kar kalınlığının bir metreye yaklaştığı yüksek kesimlerdeki köylerde de ulaşımda sıkıntı yaşanmadı.

 

SÜREKLİ TEMİZLENDİ

Gölcük’ ün yüksek kesimlerindeki köy yolları gün boyu yollarda çalışan kar araçları sayesinde sürekli açık kaldı. Vatandaşlar açık olan yollar sayesinde günlük işlerini rahatça yaptılar. Şevketiye, Saçmalı, Mesuriye, Ayvazpınar ve İncimaden üzerinden İznik’e bağlanan köy yolunda kar temizleme çalışmaları yapıldı. Alimezar, Kamparalar ve İhsaniye yolu da gün boyu temizlenerek açık tutuldu.

 

kar araçları gün boyu yollard açalıştı (2) kar araçları gün boyu yollard açalıştı (3) Köy yoları açık (2)

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.