DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

İl Başkanı Ceyhan’dan Özdemir çiftine ziyaret

İl Başkanı Ceyhan’dan Özdemir çiftine ziyaret

IMG-20160107-WA0000 IMG-20160107-WA0001AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, partisinin il yönetim kurulu üyelerine ziyaret programları düzenliyor. İl başkanı Ceyhan, ziyaretlerin ilkinde il yönetiminden Şükran Özdemir’e konuk oldu. Şükran-Yüksel Özdemir çifti tarafından misafir edilen İl Başkanı Ceyhan’ın ziyaretine yöneticiler de katıldı.

 BİRLİK VE BERABERLİĞİ ARTIRACAK

Özdemir ailesine eşi Funda Ceyhan ile birlikte konuk olan İl Başkanı Şemsettin Ceyhan’a il yöneticilerinden Ahmet Sönmez ile eşi Gülcan Sönmez, Hasibe Özayan, Gülcan Kocabıyık ve Gülşen Yayla eşlik etti. Özdemir çiftinin oğulları Talha ile birlikte örnek bir ev sahipliği sergilediği ziyarette konuşan İl Başkanı Ceyhan, ‘’Birlikte görev yaptığımız il yöneticilerimize ev ortamında konuk olmak istedik. Bizi en güzel şekilde misafir eden Şükran Özdemir ile eşi Yüksel Beye teşekkür ediyoruz. Bu ziyaretlerin birlik ve beraberliğimize katkı sağlayacağına inanıyorum’’ dedi. Özdemir çiftinin M. Ali Paşa Mahallesi’ndeki evinde gerçekleşen ziyaret, Şükran Hanımın hazırladığı ikramlar eşliğinde sohbet ortamında devam etti.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.