DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Kavaklı Sahili kaderine terk edildi

Kavaklı Sahili kaderine terk edildi
31.01.2016
1.143
A+
A-

Kavaklı Sahili kaderine terk edildi

Kavaklı Sahili deyim yerindeyse pislik götürüyor. Vatandaşlar ve bölge halkı temizlik işçilerinin sahile yetmediğini savunurken, yetkililere de sahili yetim bırakmasından ötürü sert tepki gösteriyor.

“Sahilin her alanında ayrı sorun var”

İlimizin en güzel sahillerinden biri olan Kavaklı Sahili adeta yetim bırakılmış durumda. Sahilde oturma alanları bakımsızlıktan adeta çürürken, sahilin büyük bir bölümünde ayrı sorun baş gösteriyor. Kavaklı mahallesinde oturan vatandaşlar ve esnaflar Kavaklı Sahili’nin yetkililer tarafından yetim bırakıldığı görüşünü savunurken, temizlik işçilerinin sahili temizleme de ise yetersiz kaldığını belirtiyor. Vatandaşlar, “Kavaklı sahili aslında Değirmendere ve diğer sahillerden daha güzel. Fakat Değirmendere sahiliyle Kavaklı sahilinin bugünkü durumuna baktığınızda arada dağlar kadar fark var. Değirmendere’ye ilimizin her yerinden vatandaşlar giderken Kavaklı Sahiline Gölcük halkı zor gidiyor. Yetkililerin bu duruma bir dur demesi ve bu sahile acil bakım yapması gerekiyor. Özellikle bilinçsiz vatandaşlardan ve sokak köpeklerinden ötürü çöpler her alanda. İnsanlar çöplerin arasında gezmekten inanın bıktı. Bu görüntüler güzel Gölcük’e zarar veriyor” dedi.

received_737622246343626 (1)

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.