DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’dan Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’e Ziyaret

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’dan Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’e Ziyaret

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’dan Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’e Ziyaret

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran,ı makamında ağırladı

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’i makamında ziyaret etti. Samimi bir havada gerçekleşen ziyarette fikir alışverişinde bulunan iki belediye başkanı belediyelerin yaptıkları çalışmaları anlattı.

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Gölcük’ün belediyecilik anlamında örnek projelere imza attığını belirterek, kendilerinin de Gölcük’ün projelerini heyecanla takip ettiklerini söyledi. ”Mehmet Başkanımız tecrübelerinden yararlanmak istiyoruz. Kendisi geçen 12 yıl içinde güzel hizmetler yaptı. Bu dönemde de güzel hizmetlere devam edeceğine inanıyorum. 35 yıllık belediyecilik birikimi ve tecrübesi olan birisi. Kendisinden öğrenecek çok şeylerimiz var” şeklinde konuştu.

Başkan Ellibeş ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getirerek, “Yeni dönemde de İsmail Başkanımız bu güzel hizmetlere yenilerini ekleyecektir. Kendisinin güzel projeleri var. Daha şu anda ısınma ve hazırlık döneminde olduğunu biliyorum. İnanıyorum ki 1-2 yıl sonra hizmetler kendisini gösterecektir. Zaten belediyeciliğe yabancı biri değil. Fikirlerimizle birbirimize her zaman destek olacağız. Biz bir takımız. Büyükşehrimiz, Gölcük ve diğer belediyelerin hepsi bir anlayışla çalışıyor. Bu anlayış insana hizmeti öne alan anlayıştır. Sayın Başbakanımızın da sık sık söylediği gibi insana hizmet et ki devlet yaşasın anlayışı içindeyiz. Bunu bir ibadet olarak görüyoruz. Öyle olunca da hem Hak’kın hem de halkın teveccühünü alma imkanı oluyor. Hep birlikte halkımıza güzel hizmetler yapacağız” dedi.

IMG_1439 IMG_1442 IMG_1446

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.