DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Mavi umut devam ediyor

Mavi umut devam ediyor
SONY DSC

SONY DSC

Gölcük halkı, engelli vatandaşlarımıza destek olmak için çarşı merkezindeki bazı alanlara su bidonu yerleştirerek, vatandaştan kampanyaya katılım beklemişlerdi. Destek zaman zaman sürdü ve bidonlar mavi görüntüler ile buluşmaya devam etti

DUYARLI HAREKET SÜRÜYOR

Çarşı esnafı, engellilerin de toplumun bir parçası olduğunu vurgulayarak, bu kampanyaya herkesin destek vermesini belirtti. Uzun süredir gündemde olan plastik mavi kapak kampanyası birçok engelli vatandaşın sorununa çözüm buldu. Toplanan kapaklarla birlikte birçok engelli vatandaş tekerlekli sandalye sahibi oldu.

KALICI KONUT SAKİNLERİ İLGİLİ

İzmir Ege Üniversitesi Diş Hekimliği tarafından başlatılan ve Engelli vatandaşlarımıza tekerlekli sandalye olarak dönüşümü sağlanan kampanya Türkiye genelinde olduğu gibi İlçemiz ve çevresinde de ilgi görmeye devam ediyor. İki yıldır gerçekleşen bu kampanya Değirmendere’de genelinde de uygulanıyor. Değirmendere Kalıcı konutlarında site girişine asılan toplama kutularına vatandaşlar büyük ilgi gösteriyor.

TEKERLEKLİ SANDALYE SAHİBİ OLACAKLAR

Gölcük çarşı merkezinin birçok caddesinde bulunan mavi kapak bidonlarına birçok vatandaş destek amacıyla kapak atarak katılım sağlıyorlar. Yerleştirilen kapak bidonları sayesinde çoğu engelli vatandaş sorununa bir nebzede olsa çözüm bulacak. Engelli vatandaşın toplumun bir parçası olduğunu belirten vatandaşlar hedeflerinin daha çok katılım sağlamak olduğunu vurguladı.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.