DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Saadet Partisi’nden Coşkulu Toplantı

Saadet Partisi’nden Coşkulu Toplantı

6 7 8 BİROL AYDIN 2 4 5Saadet Partisi Gölcük İlçe Başkanlığı aylık ilçe divan toplantısını coşkulu bir şekilde gerçekleştirdi.İlçe Divan toplantısına Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul İl Başkanı Birol Aydın,İl Müfettişi Nurettin Çelik ,İl Başkan Yardımcısı Recep Sarıdoğan,Gölcük İlçe Başkanı Yaşar İsmail Yıldız ,ilçe yöneticileri , mahalle başkanları ve partililer katıldı.

GÖREV İSTENMEZ VERİLİR

Toplantının açılış konuşması için kürsüye gelen Yeni İlçe Başkanı Yaşar İsmail Yıldız şunları ifade etti ; ‘’ Euzubillahiminesseytanirracim Bismillahirrahmanirrahim

Rabbim ilçe divan toplantımızı ülkemizin bütünlüğüne ve tüm İslam aleminin birlik ve dirliğine vesile kılsın. Sizleri selamların en güzeliyle selamlıyorum Es selamun Aleykum. Çok kıymetli Genel başkan yardımcım , değerli divan , ilçe yönetim kurulu üyelerim , mahalle başkanlarım ve değerli milli görüşçüler.İlçe divanımıza geldiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum. Geçtiğimiz hafta ilçe genelinde ve ilde yapılan istişareler sonucunda ilçe başkanlığı görevi bize tebliğ edildi. Bizde görev istenmez verilir.Rabbim görevimizi layıkıyla yapmayı nasip etsin.Bu yolun bu davanın ne kadar zor olduğunu ne kadar çileli olduğunu ne kadar meşakkatli olduğunu milli görüş liderimiz merhum Prof.Dr.Necmettin Erbakan bizlere öğretti.Bu davanın hiç kimseye ihtiyacı yoktur bizlerin bu davaya ihtiyacı vardır.Bundan dolayıdır ki gecemizi gündüzümüze katarak var gücümüzle hocamızın dediği gibi takatimizin son damlasına kadar çalışacağız.Sizlerden isteğim çalışmalarımızda bizlere yardımcı olun.En önemlisi de dualarınızda bizleri eksik etmeyin.Sözü fazla uzatmadan ehline Sayın Genel Başkan yardımcımız Birol Aydın beye bırakmak istiyorum.Tekrar divanımıza katılım gösterdiğiniz için Rabbim hepinizden razı olsun ’’dedi.

 

EŞKIYA İLE MÜZAKERE

Saadet Parti’si Genel Başkan Yardımcısı Birol Aydın ‘’DÜNYADA ve Türkiye’de terörün geldiği seviye akıl boyutlarını geçti.Türkiye’deki durumdan bir iki kesit: Silah ve patlayıcı yüklü araçlar, canlı bombalar sınırlarımızı rahatça geçip, başkentimize kadar gelebiliyor, kalabalıklar patlatılıyor, yüzlerce insanın hayatına mal olan saldırlar gerçekleştiriliyor.Güvenlik güçlerinin kum gibi kaynadığı bir meydana, silahlı militanlar elini kolunu sallayarak dolu araçları sokabiliyor, aynı anda polislerimiz şehit edilebiliyor, masum insanların canına kıyılıyor, yaya olarak koşarak meydandan çıkabiliyorlar. Hem de delil ve ipucu bırakmadan! Meydanların, caddelerin altında yerleştirilmiş patlayıcılar ölüm kusuyor.Sokağa çıkma yasağı ilan edilmiş bir semtte aramalar taramalar yapılıyor, ertesi gün olay yeri incelemesine giden görevlilere onca güvenlik tedbiri arasında roketatar ile ateş açılabiliyor, görevleri engelleniyor, ama bunlar tespit bile edilemiyor.Demek ki gizli yerler silah ve cephanelerle dolu, her yer terörist kaynıyor ve ipuçları bulunup bunlar ele geçirilemiyor. Artık güvenlik güçleri eşkiyaya ve teröriste karşı gerekli uygulamalarda bulunuyor” denildi. İlçe toplantısı alkışlarla sona erdi.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.