DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

SARAL GÜVEN TAZELEDİ

SARAL GÜVEN TAZELEDİ
29.01.2016
1.996
A+
A-

IMG_9622 DSC_2253 DSC_2255 DSC_2259 DSC_2265 DSC_2270 DSC_2278Muhtarlar’da Bilge Saral yeniden başkan

Türkiye Muhtarlar Derneği Gölcük Şubesi dün Adnan Menderes İş Merkezi’nde bulunan dernek binasında kongresini gerçekleştirdi. Mevcut Başkan Bilge Saral, tek başkan adayı olarak katıldığı kongrede yeniden başkanlığa seçildi.

15 sene ve üstü muhtarlara plaket jesti

Türkiye Muhtarlar Derneği Gölcük Şubesi kongresini gerçekleştirdi. Kongrede tek başkan adayı olarak katılan Bilge Saral, yeniden başkanlığa seçildi. Kongrenin başında 15 ve daha fazla seneyi dolduran muhtarlara plaket takdim edildi. Plaket alan isimler Sofular Mahalle Muhtarı Hüseyin Türkay, Değirmendere Atatürk Mahallesi Muhtarı Necati Baz, Değirmendere Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Ali Vasfi Kara, Değirmendere Yeni Mahalle Muhtarı Necati Atılgan ve Ulaşlı Yalı Mahallesi Muhtarı Halil İbrahim Tosun’a Başkan Saral plaketlerini takdim etti.

Saral, “Bizler biliyorsunuz ki görevimiz boyunca derneğimizi en iyi şekilde temsil ettik”

Kongreye ilçemizde görev yapan mahalle muhtarlarının büyük bir bölümü katılım sağladı. Kongrede konuşma yapan Başkan Saral, şunları dile getirdi: “Bugün derneğimizin kongresini gerçekleştirmiş bulunuyoruz. Derneğimizin kongresi ilçemize ve ülkemize hayırlı olsun. Bizler biliyorsunuz ki görevimiz boyunca derneğimizi en iyi şekilde temsil ettik. Görevimiz süresince çeşitli projeleri hayata geçirdik. Bundan sonra da hedeflerimiz olacak. Bunlardan birisi de siz değerli muhtarlarımızla işbirliği içinde Gölcük’ün muhtarlarını tanıtacak bir kitap bastırmak. Yani sizlerden her biri tanıdıklarından 500 liralık reklam alsanız bu kitabı rahatlıkla bastırabiliriz.

“Siz değerli muhtarlarımız için önemli çalışmalara imza attık”

Ayrıca sizler için VM Medical Park Hastanesi ile yüzde 10’luk indirim anlaşması imzaladık. Muhtarlarımız birinci derece akrabaları da dahil olmak üzere bu anlaşmadan yararlanabilecek. Ayrıca muhtarlarımızla geziler düzenlemek istiyoruz. Bu gezi ülkemizin her yöresi olabilir” dedi.

“Türkiye’nin bir iline kardeş şehir kampanyası adı altında ihtiyaç sahiplerine yönelik yardım gönderebiliriz”

Hayata geçirebileceğimiz güzel bir güzel proje daha var. Türkiye’nin bütün illeri olabilir, sizlerle bir olup bir şehrimizde ihtiyaç sahipleri için yardım kampanyası düzenleyip, toplanan ürünleri o bölgeye gönderebiliriz.

“Organ bağışında duyarlı olmalıyız”

Bir önemli konuda ben şahsi olarak organ bağışında bulunacağım. Siz değerli muhtarlarımızın da organ bağışına karşı duyarlı olmanızı istiyorum. Çünkü hayat kurtarmak bu hayattaki en önemli sevaplardan biri.

“Dolandırıcılara karşı uyanık olalım”

Son günlerde muhtarlarımıza dadanan dolandırıcılar gerçekten çok tehlikeli. Arkadaşlar bu dolandırıcılar muhtarlara İçişleri Bakanlığı tarafından verilen şifrelerin bile varlığını biliyorlar. Bu yüzden sizler bir anda gafil aldanabilirsiniz. Çünkü bunların söyledikleri can alıcı noktalar var. İnsanların tüm kimlik bilgilerinden haberdarlar. Lütfen bu dolandırıcılara karşı dikkatli olun.

Başkan Saral’ın yönetim ve denetim kurulu listesi;

Yönetim Kurulu

Halil İbrahim Tosun

Hüseyin Türkay

Necati Baz

Sinan Kahraman

Hasan Kayhan

Mehmet Sertoğlu

Alaattin Berber

Rıfat Büyükbudak,

Ali Vasfi Kara

Denetim Kurulu

Haydar Akgüngör

Osman Şahin

Ataman Akdeniz

Melahat Gökdeniz

Nuran Zaim

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.