DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

“Tüm Gölcük inşallah huzurlu, sağlıklı bir yıl geçirir”

“Tüm Gölcük inşallah huzurlu, sağlıklı bir yıl geçirir”

“Tüm Gölcük inşallah huzurlu, sağlıklı bir yıl geçirir”

2015 yılında gerçekleştirdiği etkinlikler ve kampanyalar ile bütün herkesin sevgisini kazanan Değirmendere Yalı Mahallesi ve yılın muhtarı Nuran Zaim, tüm muhtarların ve Gölcük halkının yeni yılını kutladı.

“İNSANLAR ZOR BİR YIL GEÇİRDİ”

Değirmendere Yalı Mahallesi Muhtarı Nuran Zaim, “ 2016 yılında, 2015 yılını geride bırakarak uzun ve bizlere ne getireceğini bilmediğimiz tertemiz boş bir sayfaya açılıyor. Gölcük bir yıl içerisinde başarılı, mutlu, hüzünlü, umutlu, zor, başarılı, kazançsız veya kazançlı dönem yaşadı. Bunların hepsi göz açıp kapayana kadar geçti gitti. 2016 yılı için her şeyden önce huzurlu, sağlıklı bir yıl dileğinde bulunmak istiyorum. 2015 senesi içerisinde insanlar çok zor bir yıl geçirdiler ama önümüzde kocaman, tertemiz bir yıl var. İnşallah bol kazançlı ve huzurlu bir yıl olacağına inanıyorum. Kısacası Tüm Gölcük için huzurlu, sağlıklı bir yıl olması dileği ile” dedi.

“BİR ÇOK KİŞİNİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜK”

Yılın Muhtarı Nuran Zaim, açıklamalarına şu sözlerle devam etti: “Maddi durumu iyi olmayan vatandaşlarımız ve eğitim gören çocuklarımız için başlattığımız yardım kampanyasına devam ediyoruz. Başlatmış olduğumuz kampanya ile ailelerin, çocukların ve eğitim gören öğrencilerimizin yüzünü güldürdük. Bu da her şeyden daha önemli bizim için. Ben duyarlı, yardımsever halkımızda bize destek vermelerini istiyorum. Çünkü bu zamana kadar bizlere çok destekte bulundular. Halkımıza çok teşekkür ediyorum” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.