DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Türk halkı Askerini yalnız bırakmıyor

Türk halkı Askerini yalnız bırakmıyor

AKP 2 DSC_0003 DSC_0012 DSC_0014 AKP 1AK Parti Gölcük İlçe Teşkilatı tarafından başlatılan ve Türkiye’de bir ilk olan, Güneydoğu’da teröristlerle mücadele eden ve şehit olan asker polislerimize mektup kampanyasına, Gölcük halkı ve çocuklar duyarsız kalmadı.

Birbirinden duygusal mektupları geçtiğimiz gün aileleri ile birlikte ilçe binasına gönderen çocuklara dikkat çeken İlçe Başkanı İdris Alp, sözde akademisyenlere gönderme yaparak, “Geleceğin gerçek akademisyenleri bu çocuklar” dedi.

Çocukların mektupları duygulandırıyor

Son günlerde Güneydoğu Anadolu Bölgesinde, etkisini gittikçe arttıran PKK’lı teröristlerin saldırıları sonucunda bölgeden hemen her gün şehit ve yaralı haberi gelmekte. AK Parti Gölcük İlçe Teşkilatı, bölgede teröristlerle amansız bir mücadele veren, gece gündüz, kar kış demeden mücadele eden, asker ve polisimiz ile kolluk kuvvetlerine moral vermek amacıyla, bundan 15 gün önce başlattığı kampanya ile Türkiye’de bir ilke imza attı. Türkiye’de bir ilk olan, Güneydoğu’da teröristlerle mücadele eden ve şehit olan asker polislerimize mektup kampanyasına, Gölcük halkı ve çocuklar duyarsız kalmadı. İlçe binasında gerçekleşen etkinliğe, Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Gaziler Derneği Gölcük Şube Başkanı Mehmet Arslan, AK Parti İlçe Teşkilat yöneticileri, mektupları yazan öğrenciler ve velileri katıldı.

Alp, “Sözde Akademisyenler bu çocuklardan örnek alsın”

Birbirinden duygusal mektupları, aileleri ile birlikte ilçe binasına gönderen çocuklara dikkat çeken İlçe Başkanı İdris Alp, geçtiğimiz hafta içinde altında Türkiye aleyhine bir bildirinin altına imza atan 1128 sözde akademisyenlere gönderme yaparak, “Böyle akademisyen olmaz olsun. Onların altına imza attıkları bildiri ile bir şey olmaz. Önemli olan halkın bildirisidir. Bu sözde akademisyenlerin, bu çocukları örnek almalarını istiyorum. İşte Türkiye’nin gerçek akademisyenleri bu çocuklardır. Gerçek bildiri bu çocukların bildirisidir” diyerek, tüm çocuklara teşekkür etti.

AK Parti İlçe Başkanı İdris Alp, geçtiğimiz gün ilçe binasında Gölcüklü öğrencilerin yazdıkları tüm mektupları, Perşembe günü AK Parti İl Başkanı Şemşettin Ceyhan ile birlikte, bizzat kendisinin Diyarbakır Sur ilçesine götüreceğini ifade ederek, “Bunu onurlu bir görev olarak kabul ediyoruz. Ülkemizi kimse bölemez, kimse bunu aklından bile geçiremez. Biz hendekleri aşarak, Sur ilçesine giderek, geleceğin akademisyenleri olan bu çocukların askerimize ve polisimize yazdıkları mektupları, içinde Türk Bayrağı ve Kuran-ı Kerim olan bir plaketle birlikte temsil edeceğiz” dedi.

 

Ellibeş “Halkımız ve çocuklarımızın mektupları beni çok duygulandırdı”

 

Ak Parti ilçe binasında düzenlenen etkinliğe katılan, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, öğrencilerin yazdıkları mektupların kendisini fazlasıyla duygulandırdığını belirterek şu sözleri dile getirdi, “Ülkemiz gerçekten çok zor bir imtihandan geçiyor. Bu PKK’lı terörist saldırıları bizim sabrımızı zorluyor ve bizi sınamaya çalışıyor. Kimse teröre kayıtsız kalamaz, bizde kalamayız. Ben inanıyorum ki, sabrımızı zorlayan bu mücadeleden Türkiye Cumhuriyeti Devleti, başarıyla çıkacaktır. Bu mücadelede Ak Parti İlçe Başkanımızın başlattığı anlamlı kampanya ile askerlerimizin polislerimizin yanında olduğumuzu bir kez daha göstermiş bulunuyoruz. Çocuklarımızın yazdığı bu mektuplar son derece anlamlı ve manidar olmuştur. Bizler burada bazılarını okuduk ve fazlasıyla duygulandık eminim ki vatani görevlerini yapan askerlerimizde polislerimizde bu mektupları alınca büyük moral ve duygu yoğunluğu yaşayacaktı. Ben bu saldırılarda hayatını kaybeden tüm Şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum” dedi.

 

Kampanya hakkında konuşmaların yapılmasının ardından bölgeye yollanacak olan mektupların bir kısmı öğrenciler tarafından okundu. Mektupların okunması sırasında kampanya programına katılanlar duygu dolu anlar yaşadılar.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.