DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

ÇİN İŞİ ÖLÜM, İSLAM DÜŞMANI BATI

06.01.2016
1.490
A+
A-

ÇİN İŞİ ÖLÜM

Bizde bir tabir vardır, ucuz etin yahnisi olmaz diye. Ne yazık ki o yahnilerden ülkemizde bol miktarda var. Çin’in ucuz mal üretimi nice ölümlere ve facialara yol açsa da sırf para hırsı uğruna, ders almıyoruz. Efendim ucuzmuş bana ne, can gidiyor, Çinliye ne? Ölen nasılsa kendi vatandaşı değil. İşte bir dramatik facia. 54 yaşında bir hanım, Çin işi sıcak su torbası almış. Karnının tam üzerine koymuş, patlamış. Kadıncağızın karın bölgesi yanmış. Hastaneye kaldırılmış, orada kaptığı enfeksiyon sonucunda da canından olmuş. Televizyon ekranlarında bu haberi izlediğimde; yine ucuz ölüm, yine Çin işi, yine para hırsı nedeniyle giden bir can daha dedim. O adi mallar, bir lira ile beş lira arasında satılırken, usulüne uygun olarak üretilenler on lira ila yirmi beş lira arasında satılıyor. O kadıncağız nereden bilsin? Kim ucuz bir ölümü tercih eder ki? Ama ne yazık ki oluyor. Aldıran var mı diye kendi kendinize sorun bir bakalım. Yasaklayın kardeşim bu malları! Birilerinin para hırsı yüzünden burada masum insanlar ölüyor.

 

İSLAM DÜŞMANI BATI

Siz zannedersiniz ki Türkiye’yi Avrupa Birliğine alacaklar. Alsalardı kırk yıldır alırlardı. Türkiye onlar için ayrı bir renk, farklı bir ülke. Avrupa birliği bir Hristiyan dayanışmasıdır. Öyle olduğunu Bosna-Hersek’te yaşanan, Kosova’da yaşanan ve Müslümanların katledildiği çirkin bir savaşta gördük. Gıkları dahi çıkmadı. Siz hala onları bizim dostumuz sanın. Öyleymiş gibi davranırlar, ama ilk fırsatta da Haçlı ruhları hortlar ve bizi sırtımızdan bıçaklarlar. Suriye’de bir insanlık dramı yaşanıyor. Kendi ülkelerinden vazgeçen binlerce masum insan bizdeki kimi alçakların yine para hırsı nedeniyle on kişinin alabileceği lastik botlara otuz kişi bindirilerek resmen ölüme sürükleniyorlar. Yine bir facia yaşandı. Üzerlerindeki derme çatma can yelekleriyle hayata tutunacağını zanneden o zavallı insanlar bunun bedelini canlarıyla ödediler. Üstüne üstlük o hain para tüccarlarına para dahi ödediler. Manzara bir kez daha korkunç bir şekilde tüm dünyanın gözleri önüne serilmesine rağmen Batı’dan tık yok. Neticede ölen nasılsa Müslüman, e onlar da Haçlı; yüzyılların kuyruk açısı ve yüzyılların kini var. Siz bakmayın ülkelerin adının Libya, Suriye, Irak falan olduğuna. Batı onları hala Osmanlı olarak kabul ediyor. Kuyruk acıları buradan. Üstüne üstlük o insanlar bir de Müslüman. Haçlı ruhunu beyninde yaşatmaya devam eden hala Preveze’yi unutamayan, hala Kosova’nın acısını yaşayan, hala İstanbul’u bir türlü Türk ve İslam olarak kabul edemeyen,  Hristiyan Batı dünyası tutup ta o masum ve zavallı insanlara kucak açacak değil ya. Bize gelip size para verelim ama Batı’ya bir tane dahi mülteci geçirmeyin diyorlar. Türkiye vicdani kanaatleriyle akrabalıklarımız aynı dinin mensubu olmamızın üzerimize yüklediği sorumluluklarla milyonlarca göçmene kapsını ve bağrını açmış duruma. Biz üzerimize düşen görevi yapıyoruz, çünkü biz İslam ülkesiyiz. Çünkü biz Türk ve Müslümanız, onlarsa Haçlı ruhlu Hristiyan Batılılar.

 

ESMA-ÜL HÜSNA

*EL-AZİM: Zat ve sıfatlarıyla yücedir, azamet sahibidir. (Her kim bu ismi şerifi kalbi ile çok zikretse, halk arasında aziz ve keremli olur.)

 

YORUMLAR

  1. Zafer Algan dedi ki:

    Nurettin kardeşim, paşa bozuntusu o kansız firari haine ait yakıştırmaları silmen ricamdır.