DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Avrupa Fatihlerine Sevgi Seli

Avrupa Fatihlerine Sevgi Seli

Avrupa Karate şampiyonu Eray Şamdan ile Avrupa ikincisi Gülsen Demirtük Kıbrıs’tan yurda döndü. Şampiyon Karatecilere hava alanında büyük sevgi seli vardı.

2 3 4

????????????????????????????????????

????????????????????????????????????

Kıbrıs’ta yapılan Avrupa Karate şampiyonasında 21 Yaş altında Avrupa şampiyonu olan Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor’lu Eray Şamdan ile Ümitler kategorisinde Avrupa ikincisi olan Gülsen Demirtürk, Kıbrıs Rum Kesimin’den Yunanistan’a oradan da Türk Hava Yollarının tarifeli uçağıyla, Türkiye’ye döndü. İstanbul Atatürk Hava alanına milli takım kafilesiyle gelen millilerimizi, antrenörleri ve aileleri karşıladı. Çiçeklerle karşılanan millilerin aileleriyle karşılaştığı andaki sevinçleri görülmeye değerdi. Ailelerine sarılan şampiyon karateciler, uzun süre duygulu anlar yaşadı.

DUYGUSAL ANLAR YAŞANDI

Duygusal anların yaşandığı karşılama töreninde Karate Federasyon Başkanı Esat Delihasan’da Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor antrenörleri ve ailelerinin yanına gelerek başarılarından dolayı tebrik etti. Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor branş yöneticisi Hasan Yılmaz, Avrupa şampiyonasında elde edilen başarıyla ilgili olarak ise şunları söyledi. “Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor kulübü artık, geçmişte olduğu gibi, bugünde Dünya ve Avrupa karatesinde söz sahibi olmaya devam ediyor. Katıldığımız tüm müsabakalardan şampiyonluklarla, derecelerle dönüyoruz. Bu güzel başarılar için antrenörlerimize, sporcularımıza ve ailelerine yürekten teşekkür ediyorum. Amacımız bir çok branşta olduğu gibi karate de de çıtayı yukarılara taşımak olacak.”dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.