DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Karaosmanoğlu, ‘’Zeynep Başkan

Karaosmanoğlu, ‘’Zeynep Başkan

“Kadından başkan olur mu” sözlerine karşı çıkarak 30 Mart 2014’te Eskişehir Mihalgazi Belediye Başkanı seçilen Zeynep Akgün, Başkan Karaosmanoğlu’nu ziyaret etti. Azimle çalışarak, “Kadından başkan olur mu?” sözlerine karşı çıkarak Eskişehir’in Mihalgazi Belediye Başkanlığına 30 Mart 2014 tarihinde seçilen Zeynep Akgün, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nu ziyaret etti. Yerel yönetimlerde bilgi ve tecrübenin önemine dikkat çekilen ziyarette, vatandaşın içinde ve hassasiyetlerine duyarlı olunmasının da önemine vurgu yapıldı. Başkan Karaosmanoğlu ayrıca, “Mihalgazi Belediye Başkanımız Zeynep Akgün, herkese ve tüm kadınlarımıza örnek olmalıdır. Onun cesareti, ülkesine ve ilçesine hizmet etme arzusunu takdirle karşılıyorum. Bizlerde kendisini destekleyecek, bilgi ve tecrübemizden istifade etmesini sağlayacağız” dedi.

 1 2 3YÖRESEL KIYAFETLERİ İLE DİKKAT ÇEKİYOR

Çalışma esnasında da giydiği yöresel kıyafetleriyle de dikkat çeken Eskişehir’in Mihalgazi Belediye Başkanı Zeynep Akgün, görüşmede hizmet etme aşkıyla çalıştıklarını ifade ederken, “Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız İbrahim Karaosmanoğlu’nun yerel yönetimler anlamında bütün tecrübelerinden yararlanmak istiyoruz. İlçemize kadın eli değdiğini gösterme arzusundayız” açıklamasını yaptı. Sakarya Üniversitesi İşletme Fakültesi’nden mezun olan ve 2004-2014 yılları arasında Mihalgazi’de kooperatif başkanlığı yapmış Akgün, ziyarette şöyle konuştu: “Hizmetlerimizle halkımızın memnuniyeti sağlamak için çalışıyoruz. Kadınlarımızın hayatını kolaylaştıran bir dizi projeleri de hayata geçirdik” diyerek Başkan Karaosmanoğlu’na çalışmaları hakkın da bilgi aktarırken Mihalgazi’ye de davet etti.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.