DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Öğrencilere ve ailelere İlkyardım eğitimi verildi

Öğrencilere ve ailelere İlkyardım eğitimi verildi

DSC_0108 DSC_0109 DSC_0114 DSC_0119 DSC_0124 DSC_0126 DSC_0106 DSC_0107Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) Gölcük Şubesi’nden burs alan öğrencilere yönelik önemli bir etkinlik gerçekleştirildi. Burs alan öğrencilere ve ailelerine yönelik dernek binasında ilk yardım eğitimi verildi.

Öğrencilere İlkyardım eğitimi verildi

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Gölcük Şubesi önemli bir etkinliğe daha imza attı. Dün sabah dernek bünyesinde burs alan öğrenciler ve öğrenci velilerine ilk yardım eğitim semineri verildi. Eğitim Seminerini Bahar Tadında Gebelik Eğitim ve Danışmanlık Eğitmenleri Yeşim Uslu ve İlker Uslu tarafından verildi. İlk yardım dalında dernekte eğitim veren eğitmenler ayrıca burs alan öğrencilere konuları uygulamalı olarak gösterdi. Eğitim Seminerine ÇYDD Başkanı Nuriye Demirel ve dernek üyeleri de katıldı.

Demirel, “Toplantımızda hem birbirimizi tanıma fırsatı bulduk hem de çocuklarımıza ve ailelerine ilk yardım eğitimi verildi”

Derneklerinde düzenledikleri program hakkında açıklama yapan ÇYDD Gölcük Şube Başkanı Nuriye Demirel, şu sözleri dile getirdi: “Derneğimiz bünyesinde Bir Işıkta Siz Yakın kampanyamız kapsamında 9. Ve 10. Sınıfta eğitim gören kız çocuklarına burs veriyoruz. Dernek olarak ayrıca Üniversite öğrencilerine de burs veriyoruz. Bugün burs verdiğimiz öğrencilerimizi ve ailelerini tanımak amacıyla bir tanışma toplantısı düzenledik. Toplantımızda hem birbirimizi tanıma fırsatı bulduk hem de çocuklarımıza ve ailelerine ilk yardım eğitimi verildi. Toplantımıza ilk yardım eğitimi veren Bahar Tadında Gebelik Eğitim ve Danışmanlık Eğitmenleri Yeşim hanıma ve İlker bey’e verdikleri sunumdan ötürü teşekkür ediyorum” dedi.

Başkan Demirel, ÇYDD Gölcük Şubesinin Üniversitede okuyan 24 öğrenciye, İlköğretim ve Lise öğrencilerine de 13 burs verdiklerini açıkladı.

YORUMLAR

  1. Halime Taşman dedi ki:

    iyi çalışmalar başarılar diliyorum kurulduğundan bu güne kadar çok öğrenciye katkıda bulundunuz teşekkürler