DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

SATRANÇ TURNUVASI SONUÇLANDI

SATRANÇ TURNUVASI SONUÇLANDI

Gölcük Belediyesi ve Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile İlçedeki ilköğretim ve ortaöğretim öğrencilerinin katılımıyla gerçekleştirilen Satranç turnuvası Final turlarının yapılmasıyla tamamlanmış oldu.

Protokol yerini aldı

Gölcük Belediyesi Kongre Sarayında gerçekleştirilen Satranç Turnuvası Finalleri ve akabinde yapılan ödül törenine Gölcük Kaymakamı Adem Yazıcı, Gölcük Belediye Başkan vekili Nazım Usta, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, İlçe Gençlik Spor Müdürü Muhyettin Yıldırım, Milli Eğitim Şube Müdürü Ahmet Şimşek, Başkan Yardımcısı Levent Değirmenci, başta olmak üzere Turnuvaya katılan Okulların Müdürleri ve Öğretmenler ve Veliler katıldılar.

Toplam 349 öğrenci katıldı

23-24-25 Şubat 2016 tarihlerinde gerçekleştirilen Satranç turnuvası Küçükler, Yıldızlar ve Gençler kategorilerinde yapıldı. Turnuvaya İlköğretim ve Ortaöğretim kurumlarından toplam 35 Okul katılırken, Küçükler kategorisi: 162,Yıldızlar kategorisi: 114,Gençler kategorisi:73 yarışmacı olmak üzere toplam 349 yarışmacı iştirak etti. Turnuva İsviçre sistemiyle 7 tur üzerinden yapıldı.

Yazıcı, “Satranç gençlerin gelişiminde önemli rol oynuyor”

Final turları sonunda gerçekleştirilen Ödül töreni öncesinde Gölcük Kaymakamı Adem Yazıcı, bir konuşma yaparak tertip edilen Satranç turnuvasına katılan genç beyinleri kutladığını belirterek, elde ettikleri başarılarından dolayı tebrik etti. Yazıcı, Turnuva süresince görev yapan Turnuva komitesine ve görevlilere de teşekkür etti.

Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu’da bir konuşma yaparak tertip edilen Satranç turnuvasına destek veren ve katkı sağlayan Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’e teşekkür etti. Gülsuyu ayrıca Satranç turnuvasına katılan Okulların Müdürlerine,Öğretmen ve Öğrencilere,Turnuva komitesine ve görevlilerine de teşekkür etti. Ayrıca Turnuvada dereceye giren tüm öğrencilere Gölcük Belediyesi tarafından Satranç takımı hediye edildi.

Konuşmaların ardından Ödül törenine geçildi. Sırasıyla,

IMG_6117 IMG_6128 IMG_6064 IMG_6070 IMG_6084 IMG_6094 IMG_6106

İlkokullarda dereceye giren Öğrenciler;

1.Cem Arpacı: Turgut Özal İlkokulu

2.Ayberk Gürbüz: Hisareyn İlkokulu

3.Kerimcan Ay: Hisareyn İlkokulu

4.Abdulvehhab Şimşek: Hisareyn İlkokulu

5.Hasan Efe Bal: Şirinköy İlkokulu

 

Ortaokullarda dereceye giren öğrenciler;

1.Eren Meriç: Uğur Mumcu Ortaokulu

2.Berkcan Ergün: Atatürk Ortaokulu

3.Utku Ege Uslu: Atatürk Ortaokulu

  1. Mert Araç: Uğur Mumcu Ortaokulu
  2. Ali İnal : Hisareyn Ortaokulu

 

Lisede dereceye giren öğrenciler;

1.Oğuzhan Ürker: Fatih Sultan Mehmet Anadolu Lisesi

2.Talha İnan: Adnan Menderes İHL

3.Onur Çakır: Gölcük Anadolu Lisesi

  1. Ahmet Kul: Sultan Mehmet Anadolu Lisesi
  2. Abdulkadir Korkmaz: İhsaniye Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.