DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Taşdemir, Galibiyetlerimiz devam edecek

Taşdemir, Galibiyetlerimiz devam edecek

IMG_2162 IMG_2373Kocaeli Birlikspor teknik direktörü İsmet Taşdemir, İnegölspor karşılaşmasının kendileri için bir çıkış maçı olacağını ifade ederek,”Galibiyetlerimiz bundan sonra da devam edecek.”dedi.

İnegölspor karşılaşması sonrası verilen bir günlük izinin ardından Eyüpspor karşılaşmasının hazırlıklarına başlayan Kocaeli Birlikspor, kötü gidişe dur dedi. On kişi kalmasına karşın, 2-1 öne geçerek rakibini yenen yeşil siyahlılar Eyüpspor karşılaşmasına da moralli başladı. Alparslan Türkeş Tesislerinde gerçekleşen idmana tüm futbolcular eksiksiz katılırken, Teknik direktör İsmet Taşdemir idman öncesi futbolcularla kısa süren bir konuşma gerçekleştirdi. Basın mensuplarının sorularını da yanıtlayan teknik direktör İsmet Taşdemir, İnegölspor karşılaşmasıyla çıkışa geçeceklerini ifade etti.

İKİNCİ YARILAR ZORLU OLUYOR

Teknik direktör İsmet Taşdemir, yaptığı açıklamada“İkinci yarılar genelde her ligde zor oluyor. Bizde zor bir süreçten geçiyorduk. Maalesef İnegölspor maçı öncesinde bir maçımızı talihsizce kaybettik, bir maçımızda da berabere kalarak zirve yolunda beş puan kaybettik.  Biz zaten takımımıza çok güveniyoruz. Hedefimiz doğrultusunda İnegölspor maçını kazanmak istiyorduk. Bizim oyun sistemimize hitap eden bir oyun sistemi olduğunu söyleyemem ama bu saatten sonra maç kazanabilmek önemli. Bazen hiç pozisyona girmeden maç kazanmamız gerekebilir. Dolayısıyla İnegölspor maçı da böyle oldu.”dedi.

OYUNCULARIMA GÜVENİYORUM

Teknik direktör İsmet Taşdemir,”Takımımız on kişi kaldıktan sonra, maçı çevirebildi. Bu bizim için çok iyi oldu. Bundan sonraki maçlarda daha iyi bir oyun ve galibiyetler almaya devam edeceğiz. ”dedi. Yeni transferlerle ilgili olarak da açıklama yapan Teknik direktör İsmet Taşdemir, “Bildiğimiz oyuncuları devre arasında takımımıza transfer ettik. Bunda da ne kadar doğru karar verdiğimizi İnegölspor karşılaşmasında görmüş olduk. Hiç yabancılık çekmeden, takım adapte oldular ve güzel bir oyun ortaya koydular.  İnegölspor karşısında futbolcularımın geneli çok iyiydi. Oynayan onamayan tüm oyuncularımız bizim oyuncularımız, ihtiyaç duyulduğunda hepsinden yararlanıyoruz. ”dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.