DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Vali Güzeloğlu Darıca Belediyespor Kulübü’nü makamında ağırladı

 

Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak ile dünyanın en köklü dördüncü kros müsabakası olan Avrupa Şampiyon Kulüpler Kros yarışmalarında genç erkekler kategorisinde üçüncü kez Avrupa Şampiyonu olan Darıca Belediyespor Kulübü’nü makamında kabul etti.

63 numaralı forma hediye edildi

Üzerinde Vali Güzeloğlu’nun isminin yer aldığı 63 numaralı formayı Vali Güzeloğlu’na takdim eden Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, “Sayın Valimizin bizlere verdiği destek neticesinde elde ettiğimiz başarıyı paylaşmak maksadıyla ziyarette bulunmak istedik” diyerek, “Sayın Valimize desteklerinden ve kabullerinden dolayı teşekkür ederiz” dedi. Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu ise yaptığı konuşmalarında; “Başta Darıca Belediye Başkanımızı, Kulüp Başkanımız Mustafa Öztürk ve Darıca Belediyemizin 3 yıl üst üste Avrupa şampiyonluğu başarısını elde etmiş atletizm takımını kutluyorum. Bu çok büyük bir başarıdır. Kocaelimizin, Darıca ilçemizin Avrupa Atletizm Kros Şampiyonası’nda 3 yıldır üst üste Avrupa şampiyonluğu başarısının devam ediyor olmasından da ayrıca büyük bir mutluluk duyuyorum. Ay yıldızlı formayı 3 yıl üst üste Avrupa’nın en iyisi olarak başarıya taşıdıkları, bayrağımızı göndere çektirdikleri ve İstiklal Marşımızı dinlettikleri için şampiyonlarımızı tebrik ediyorum.Atletizm tüm sporların anası ve temelidir. Atletizm; olimpizm ruhunun merkezidir. Bu noktada gerçekten özlediğimiz bir büyük başarının istikrarlı bir şekilde 3 yıldır üst üste başarı kürsüsün de yer almasının ne kadar anlamlı ve önemli olduğunu paylaşmak istiyorum. Bu konuda bizim desteğimiz devam edecektir. İnanıyorum ki; bu gayret, azim ve işbirliği olduğu müddetçe de hem başarılar devam edecek, hem de diğer sportif alanlarda bir örnek başarı olarak herkese moral verecektir. Arzumuz gençlerimizin sporun bütün kategorilerinde başarılı olmalarıdır. Özellikle kros çok özel ve zor bir alandır” dedi ve Vali Güzeloğlu sporcuları tek tek tanıyarak, tebrik ederek hediyeler verdi.

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.