DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

BAŞİSKELE’YE MODERN YOLLAR KAZANDIRILMAYA DEVAM EDİLİYOR

BAŞİSKELE’YE MODERN YOLLAR KAZANDIRILMAYA DEVAM EDİLİYOR

2 3 4 5 1BAŞKAN AYAZ’DAN SAHA ZİYARETLERİ

 ATAKENT MAHALLESİNE YENİ PARKE YOLLAR

Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz Atakent Mahallesinde teknik ekibiyle birlikte saha ziyaretinde bulundu.

Atakent Mahallesinde yeni eğitim-öğretim hayatına başlayan Doğa Koleji Bilim Okullarının çevresinde yer alan yolların yapılması ile ilgili teknik ekibine talimatlar veren Başkan Ayaz, yakından incelemelerde bulundu.

Doğa Koleji Bilim Okullarının önünden geçen Latife Hanım caddesinde yol genişletme çalışmalarına başlandı aynı zamanda kolejin yan tarafında yer alan imar yollarının genişletilmesi, perde duvar ile çevrilmesi ve parke ile kaplanması konusunda Başkan Ayaz, Fen İşleri Müdürlüğüne talimat verdi. Aynı zamanda menfez bakımı ve yağmur sularının toplanması ile ilgili çalışmalara da Fen İşleri Müdürlüğü programına aldı.

Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz: “ Başiskele ilçemizin 37 Mahalle, 375 cadde, 2500 sokak ve 6 bulvarda talepler doğrultusunda çalışmaları sürüyor. Vatandaşlarımızın ihtiyaçları doğrultusunda, modern yollar, prestij caddelerin ilçemize kazandırılması en önemli faaliyetlerimizden biri. 7 Yıldızlı kenti imar etmek kolay bir süreç değildir, bunun için Başiskele Belediyesi tüm birimleriyle, tüm ekibiyle gece günüz gözetmeksizin çalışmalarını sürdürmektedir.” Dedi.

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.