DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

GENÇ GÜREŞÇİLER KÜTAHYA’DAN DERECELERLE DÖNDÜ

07.03.2016
1.690
A+
A-

 Güreş resim Kütahya güreş resim . Güreş resim siraç seferTürkiye Güreş Federasyonu tarafından 4-5-6 Mart 2016 tarihleri arasında Kütahya’da yapılan Gençler Grekoromen Güreş Grup müsabakalarına Gölcük Belediyespor kulübü Güreş takımı üç Güreşçiyle katıldı.

Gölcük Belediye Spor 3 sporcuyla minderde mücadele verdi. Mücadelelerden bir gümüş ve bir bronz madalya ile Gölcük’ün gurur kaynağı oldular.

102 kiloda mindere çıkan Barış Özdemir ikinci olarak gümüş madalyanın sahibi oldu. 84 kiloda mindere çıkan sporcumuz Sıraç Sefer, müsabakalarda üçüncü olarak bronz madalyayı Gölcük’e kazandıran isim oldu.84 kiloda mindere Ömer Özbek grubunda yedinci sırayı elde etti.

MART’TA TÜRKİYE ŞAMPİYONASI

Sıkletlerinde ilk sekize giren güreşçilerimiz Rize’de 18.19.20 Mart 2016 tarihlerinde yapılacak olan Gençler Grekoromen Güreş Türkiye şampiyonasında İlimizi ve Gölcük Belediyespor Kulübünü temsil edeceklerdir.

DESTEKLERİMİZ KATLANARAK SÜRECEK

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Kütahya’da Gölcük’ü en iyi şekilde temsil eden güreş takımızın aldığı başarıdan dolayı kutluyorum ve bundan sonrada bu güreşçi kardeşlerimize desteğimiz sürecektir. Amacımız Gölcük’ü spor kenti yapmak olduğunu ifade eden Ellibeş sözlerini şöyle tamamladı “Hangi branş olursa olsun spora desteklerimizi esirgemeyeceğiz. Sporun yaşı yoktur. Yeni tesisler açarak Gölcük’te her kesime spora yaptırmak için var gücümüzle çalışıyoruz.” dedi.

 

 

 

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.