DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

HÜSEYİN MEME GÜVEN TAZELEDİ

HÜSEYİN MEME GÜVEN TAZELEDİ

Gölcük Giresunlular Sosyal ve Kültürel Dayanışma Derneği 5’nci Olağan genel kurulunu yaptı

Gölcük Giresunlular Sosyal ve Kültürel Dayanışma Derneği geçtiğimiz gün Dernek binasında 5’inci Olağan Genel Kurulunu gerçekleştirdi.

İki yıllık faaliyet raporunu genel kurula sundu

Genel Kurulda 2014 yılından bu yana Dernek Başkanlığını yürüten ilçemiz esnaflarından Hüseyin Meme iki yıllık faaliyet raporunu genel kurula sunarak derneğin faaliyetleri hakkında yönetim kuruluna bilgi verdi. Faaliyet raporu ile mali raporlar genel kurulca ibra edilerek onaylanmasının ardından Hüseyin Meme başkanlığında hazırlanan liste ile gidilen seçim sonucunda Dernek Yönetim Kurulu yeniden belirlendi. Dernek Başkanlığı için güven tazeleyen Hüseyin Meme yeniden başkanlığa seçildi. Seçim sonucuna göre yeni Dernek Yönetimi şu şekilde oluştu.

Dernek Yönetim Kurulu

Hüseyin MEME (Başkan)

Hüseyin KÖROĞLU

Hakan Emir

Celal ÇOBANOĞLU

Metin DURMUŞ

Sadettin ERAY

Arife ÇAĞILTAY

Hasan Hüseyin HOYUR

Adem DİVLİ

Ahmet TUZCU

Gül GÖLEÇ

Hamdi ÖZDEMİR

Şinasi DEDE

12421782_1388316011195576_614201575_n 12910307_1388316014528909_1413716809_n“GÖLCÜK BAŞTA OLMAK ÜZERE KOCAELİ YAŞATMAK VE GELECEK KUŞAKLARA AKTARMAK AMACIYLA BİR ARADAYIZ”

Dernek Başkanı Hüseyin Meme seçim sonrası şunları dile getirdi. Bizler Giresun’lular olarak Gölcük ve Kocaeli genelinde yoğun bir nüfus potansiyeline sahibiz, bu mevcut potansiyelimizi daha toplu ve etkili olarak kullanabilmek, binlerce kilometrelik uzaklıktaki memleketimizin güzel kültürünü hayatımızı kazandığımız ve yaşamımızı sündürdüğümüz Gölcük başta olmak üzere Kocaeli yaşatmak ve gelecek kuşaklara aktarmak amacıyla bir aradayız. Memleket ve millet olarak zor günlerden geçtiğimiz bu günlerde her zaman ve her şartta memleketimizin ve milletimizin bekası için, nasıl kurtuluş savaşında 42 ve 47’nci gönüllü alayları oluşturmasa atalarımız, bizlerde Giresun’lular olarak her türlü fedakarlığı yapmaya hazırız. Dernek olarak öncelikli hedeflerimizden bir tanesi mevcut nüfus potansiyelimizi Dernek çatısın altında daha örgütlü ve toplu olarak kullanmak, gerek sosyal, gerek kültürel alanlarda hem hemşehrilerimize rehberlik etmek, bunun yanı sıra mülki ve yerel yönetimimize de her zaman ve her yerde olumlu katkı sunmak üzere faaliyet göstermeyi hedefliyoruz. Bu vesile ile buradan bir kez daha Gölcükte yaşayan tüm Giresun’lu hemşehrilerimizi derneğimize üye olmaya ve katkı sunmaya davet ediyorum. Siz değerli hemşehrilerime şahsıma ve yönetim kuruluna göstermiş olduğunuz güvenden dolayı ayrıca teşekkür ediyorum. Yeni yönetim kurulu Derneğimizi, ilçemize, Giresun’umuza ve hepimize hayırlı uğurlu olsun. Yönetim kuruluna yeni seçilen ve görev almaktan çekinmeyen tüm arkadaşlarımı da ayrıca teşekkür ediyorum.

 

Arif ÖZTOK

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.