DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Özel Kocaeli Tıp ile protokol imzaladık

Özel Kocaeli Tıp ile protokol imzaladık

CENNET CAYLAN GÜROL VE ELLİALTI

Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti üyelerimize yönelik indirim anlaşmaları yapılmaya devam ediliyor. Önceki gün Özel Kocaeli Tıp Merkezi ile uygun koşullarda üyelerimizin faydalanılması için protokol imzalanarak yürürlüğe girdi.

Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve Türkiye Gazeteciler Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Çetin Gürol önceki gün Özel Kocaeli Tıp Merkezi Genel Müdürü Yaşar Ellialtı’nın katılımıyla gerçekleştirilen tören ile cemiyet üyelerine uygun şartlarda sağlık hizmetlerinden faydalanmaları için protokol imzaladılar. Protokol imza töreninde Kurumsal İletişim Müdürü Cennet Caylan’da hazır bulundu.

Protokol imza töreni ardından Özel Kocaeli Tıp Merkezi Genel Müdürü Yaşar Ellialtı yaptığı konuşma da, “ 2002 yılından bu yana 20 den fazla branşta Kocaeli’nin deneyimli hekimleri ile sağlık alanında hizmet veriyoruz. Protokolün hayırlı olmasını diliyorum” dedi. TGF Yönetim Kurulu Üyesi ve Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Çetin Gürol ise, “Özel Kocaeli Tıp Merkez ile bugün önemli bir protokol imzaladık. Yapılan bu protokol anlaşması ile üyelerimizin ve ailelerinin sağlık alanındaki sorunlarının çözümünde bir yeni sağlık kurumunu daha protokol kapsamına aldık. Özel Kocaeli Tıp Merkezimiz ile yapılan anlaşmanın hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

NOT: Yasa gereği indirim oranı haberimizde bildirilmemiştir. Ancak üyelerimize SMS yoluyla indirim miktarı bildirilecektir.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.