DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

“SP’li Yaşar Yıldız, “Cennet Kadınların Ayaklarının Altındadır”

“SP’li Yaşar Yıldız, “Cennet Kadınların Ayaklarının Altındadır”

DSC_4863 DSC_4867 DSC_4856

Saadet Partisi Gölcük İlçe Teşkilatı haftalık olağan toplantısını ilçe binasında İlçe Başkanı Yaşar İsmail Yıldız başkanlığında gerçekleştirdi.Yıldız dünya kadınlar günü olması hasabiyle tüm kadınların kadınlar gününü kutladı.

“KADINLAR ALLAHIN BİZLERE EMANETİDİR”

Saadet Partisi Gölcük İlçe Başkanı Yaşar Yıldız ‘’ Aslında kadınların bir tek gün ile kısıtlanması doğru değildir.Çünkü dinimizde kadınlarımız o kadar değerlidir ki , Rabbim cenneti kadınların ayaklarının altına sermiştir.İşte bundan dolayıdır ki bizler için kadınlar çok ama çok değerlidirler. Onlar bizlere Rabbimizin emanetleridir. Kadınlarımızı nasıl ki Rabbimiz değerli kıldıysa bizlerde onları el üstünde tutmamız gerekir.Kadınlarımızı kesinlikle bir mal , hizmet aracı ve köle gibi görmememiz gerekir. Ülkemizde son zamanlarda kadınlarımıza şiddet artmıştır. Bakınız kadına şiddet uygulayanlar büyük vebal içindedirler. Onlar bizler için çok kıymetli kişilerdir.Dünya kadınlar gününü kutlarım ‘’ dedi.

“UYARILARIMIZI DİKKATE ALMAMIŞLARDI”

“Bu gün hem Türkiyemiz, hem de İslam alemi büyük bir kriz içindedir” diyen Yaşar Yıldız, ülkemizde her gün şehitlerin geldiğini söyledi. Yıldız , “Her gün şehitler geliyor. İlçeler yakılıyor, yıkılıyor. İktidar ile ana muhalefet partisini eleştirmek için sürekli Dersim diyor. Şimdi kaç tane Dersim çıktı ortaya. Parti olarak açılım sürecinde uyarılarımızı yaptık. ‘Söylemeye dilimiz varmıyor ama büyük endişe içindeyiz’ diye uyarmıştık. Ne yazık ki o gün dediğimiz uyarılar dikkate alınmadığından bu gün bunlar yaşanıyor. ‘Bakın terörle nasıl mücadele ediyoruz’ diyorlar. Bre gafil biz sana söylemiştik. Yangını tutuşturan sensin ya hu! Yangını çıkaran kim peki. Bu yol , yol değildir. Yarın çok daha büyük çatışmaların yaşanmasını istemiyoruz” diye uyarılarını da sürdürdü.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.