DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Türkan Dereli ailesi eğlenerek stres attı

Türkan Dereli ailesi eğlenerek stres attı

 

Bölgenin gözde okullarından olan Türkan Dereli ilkokulu öğretmenleri, velileri ve öğrencileri, Okul Aile Birliği’nce düzenlenen eğlencede bol bol eğlenerek stres attı.

Çok sayıda katılım sağlandı

Türkan dereli Okul aile Birliği’nce Tanyıldız Düğün Salonu’nda düzenlenen eğlenceye Okul Müdürü Alper Yazıcı, Müdür Yardımcıları Yasemin Suçeken ve Osman Eski, öğretmenler ve veliler katıldı. Eğlencede, yıl boyunca okulun etkinliklerine en çok bilet satarak destek veren 1-A sınıf annesi Mihriban Vardoğan, 1-E sınıf annesi Esra Yamaner, 1-C sınıf annesi Elif Şen,  2-C sınıf annesi Sibel Turgut Erden ve 4-E sınıf annesi Hatice Kuzey’e okul Müdürü Alper Yazıcı hediye verdi.

Yazıcı, “Birlik ve beraberlik aile olabilmek için çok önemli “

Birlik ve beraberlik içinde birçok güzel projeye imza atacaklarını söyleyen Okul Müdürü Alper Yazıcı, okul aile birliği, idare ve veliler arasında birlik ve beraberliğin önemini vurguladı. Teşekkür ve hediyelerin ardından ise günün anısına pastayı Okul aile Birliği üyeleri, Okul İdaresi ve öğretmenler birlikte kesti. Canlı müzik ile doyasıya eğlenerek stres atan veliler ayrıca çekiliş için çikolata alarak okula katkı sağladı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.