DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

YENİ DOKTORLA TANITILDI

YENİ DOKTORLA TANITILDI

Aile Konak Hastanesi güçlenmeye devam ediyor

   Gölcük’te hizmet veren Aile Konak Hastanesi kadrosuna beyin cerrahı, fizik tedavi uzmanı ve kadın doğum uzmanı ekleyerek hekim kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor.

Yaklaşık iki yıldız Gölcük’te iki yıldır hizmet veren Aile Konak Hastanesi, sosyal sorumlulukları, seminer ve etkinlik programlarıyla sağlık sektöründe yatırımları ve kadrosuyla büyüyerek hızlı adımlarla ilerlemeye devam ediyor. Hekim kadrosunu güçlendiren Aile Konak, bölgenin ihtiyaçlarına yönelik kadrosuna Beyin ve Sinir Cerrahisi uzmanı Op. Dr. Nural Cafer Çelik, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzmanı Uz. Dr. Emine Dündar Ahi ve Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Ahmet Çoşkan’ı dahil etti.

Yeni hekimler kahvaltılı basın toplantısıyla tanıtıldı

Aile Konak Hastanesi düzenlediği kahvaltılı basın toplantısıyla yeni hekimlerini tanıttı. İdari direktör Dr. Şahin Talus, Tıbbi Direktör Op. Dr. M. Veysel Besnili, Kurumsal İletişim Uzmanı Gülden Demirer ve tüm gazetecilerin katıldığı toplantıda Beyin ve Sinir Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Nural Cefer Çelik, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon uzmanı Uz. Dr. Emine Dundar Ahi, Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Ahmet Çoşkan katıldı.

Emine Dündar Ahi Kimdir?

Konya doğumlu olan Emine Dündar Ahi, Selçuk Üniversitesi Meram Tıp Fakültesinden mezun olarak, uzmanlığı Başkent Üniversitesi Tıp Fakültesi FTR Anabilim dalında tamamladı.

Nural Cafer Çelik Kimdir?

Çorum doğumlu olan Nural Cafer Çelik, Cerahpaşa Tıp Fakültesinden 1990 yılında mezun oldu. 2000 yılında İstanbul Kartal Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesinde uzmanlığını tamamladı. Gölcük Devlet Hastanesinde beyin cerrahı uzmanı olarak uzun yıllar görev yapmıştır. Çorum doğumlu olan Çelik evli ve iki çocuk babasıdır.

Ahmet Çoşkan Kimdir?

1977 Adana doğumlu olan Ahmet Çoşkan, ilk ve orta öğretimini Adana’da tamamladıktan sonra 1966 yılında Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesinde eğitim gördü. 2002 yılında mezun olduktan sonra Sağlık ocağı hekimliği, Hakkari devlet hastanesi acil hekimliği ve Hakkari İl Sağlık Müdür Yardımcılığı görevlerinde bulundu. Askerlik görevi sonrası İstanbul Maltepe Cumhuriyet Sağlık Ocağında görev yaptı. 2007 yılında uzmanlığını Zonguldak Karaelmas Üniversitesinde tamamlayarak 2014 yılında Zonguldak Alaplı Devlet Hastanesi Başhekimliğine atandı. İleri düzey ultrasonografi ve laparaskopi kursları alan Çoşkan vajinismus ve cinsel sorunlarla ilgili Cinsel Eğitim Derneğinden cinsel terapi eğitimi bulunuyor.

 

22341

 

YORUMLAR

  1. SEBAHAT DURAK dedi ki:

    Dr. Nural Bey çok değerli bir hekimdir. işleri daima rast gelsin hastaneye ve tüm insanlara hayırlı uğurlu olsun.