DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

TESUD’dan ADD’ye iadeyi ziyaret

TESUD’dan ADD’ye iadeyi ziyaret

TESUD Gölcük Şube Yönetimi, ADD Gölcük Şube yönetimine iadeyi ziyarette bulundu.

“Atatürkçü Düşünce Derneği’ne çok değer veriyoruz”

Türkiye Emekli Subaylar Derneği (TESUD) Gölcük Şube yönetimi, kendilerini daha önce ziyaret eden Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Gölcük Şube’ye iadeyi ziyaret yaptı. TESUD Gölcük Şube Başkanı Metin Akyol ile yönetim kurulu üyeleri Ergin Savaşçı ve Selim Yıldırım ile üyeler Ömer Kurt ve Müjdat Orgun’un ziyaretlerine ADD Gölcük Şube Başkanı İsmet Bucak ile yönetim kurulu üyeleri Cemil Özbaş, Oktay Seçer, Hilal Ardıçer ve Halil Küçükparlak ev sahipliği yaptılar.

Akyol, “Atatürk sizinle bizim ortak paydamız”

Ülke gündemi hakkındaki konularda görüş alışverişinde bulunan iki dernek yöneticileri son günlerde yurdumuzda yaşanan olaylardan duyulan endişeleri dile getirdiler ve daha sık görüşerek birlikte hareket etme kararı aldılar. Metin Akyol “Atatürk sizinle bizim ortak paydamız. Bu nedenle ADD ile daha sık görüşme ve birlikte hareket etme arzusundayız” şeklinde konuştu. Görüşmenin sonunda ADD Gölcük Şube Başkanı İsmet Bucak ile TESUD Gölcük Şube Başkanı Metin Akyol birbirlerine derneklerinin rozetlerini taktılar.

add3 add4 add-1 add2

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.