DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

1 Milyar 250 milyon”

1 Milyar 250 milyon”

Başkan Karaosmanoğlu, “7’inci Açılış Bayramımızın yatırım bedeli

Başkan Karaosmanoğlu, “Hükümet ve Yerel İcraatlar” konulu AK Parti Teşkilat Akademisi’nde Başiskele, Derince, Körfez ve Çayırova teşkilatlarına ders verdi.

 Türk Dünyası Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, AK Parti Teşkilat Akademisi programında “Hükümet ve Yerel İcraatlar” konulu bir ders verdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılacağı açılış bayramının 13 Mayıs’ta planlandığı ifade eden Başkan Karaosmanoğlu, “7’inci Toplu Açılış Bayramımızda 119 hizmeti açacağız. Yatırım bedeli de 1 milyar 250 milyon TL’dir” dedi.

İLK GÜNKÜ AŞKLA ÇALIŞIYORUZ

Teşkilat Akademisi 2016 Eğitim programları kapsamında ilçe teşkilatlarıyla bir araya gelen Başkan Karaosmanoğlu, siyasi çalışmaların hizmetlerle ivme kazandığını dile getirerek özellikle gençler üzerine önemli değerlendirmeler yaptı. Derbent Uygulama Oteli’nde gerçekleştirilen çalışmalarda sabah Başiskele ve Derince öğlen grubunda ise Çayırova ile Körfez İlçe Teşkilatına ders veren Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Hükümet ve Yerel İcraatlar”, başlıklı bir sunum gerçekleştirdi. Hizmet yolunda ilk günkü aşkla çalıştıklarını belirten Başkan Karaosmanoğlu, “Bu hizmetler milletimizin bize verdiği destekle olurken, siz teşkilatlarımızın da bunda çok büyük payı vardır. Her birimiz milletimize hizmet için kendimizi adadık” ifadelerini kullandı.

BAHANE ÜRETMEK YOK, ÇÖZÜM BULACAĞIZ

Sabah yapılan ilk bölümde AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, Başikele İlçe Başkanı Şahin Talus, Derince İlçe Başkanı İbrahim Şirin, il yönetimi ve parti teşkilatının da hazır buluduğu toplantıda, Kocaeli’yi anlatan bir filmde seyretildi. Daha sonra sunumunu gerçekleştiren Başkan Karaosmanoğlu, “Hükümet ve Yerel İcraatlar” konulu derste siyasi istikrar üzerinde durdu. Yerel yönetimlerin hizmet edebilmesinde genel hükümetin başarısının ve istikrarının önemine değinen Karaosmanoğlu, “Her zaman kendimizi yenileceğiz ve halktan kopmayacağız. Sorunlarına çözüm bulacağız ve bahane üretmeyeceğiz. Bakınız bir şeyi bir kez daha özellikle vurgulamak istiyorum. Eğer biz bu açılış bayramlarını yapabiliyorsak bu ülkemizde ki istikrarın etkisidir” ifadelerini kullandı.

baüiskele-derince (2) baüiskele-derince (3) baüiskele-derince (4) baüiskele-derince (5) kîrfez ve áayçrova (1) baüiskele-derince (1)

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.