DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

ADALET SARAYI İLÇE PROTOKOLÜNÜN BEĞENİSİNİ KAZANDI

ADALET SARAYI İLÇE PROTOKOLÜNÜN BEĞENİSİNİ KAZANDI

Adalet Sarayı, protokolü ağırladı İlçemizde geçtiğimiz yılın Mart ayında temeli atılan Adalet Sarayı’nın yapımı hemen hemen tamamlandı.

ADALET SARAYI’NA TAM NOT

Adalet Sarayı, Gölcük Protokolü’nü ağırladı. Şu an Gölcük Kaymakamlığı bünyesinde hizmet veren Gölcük Adliyesi’nin uzun bir süredir içerisinde bulunduğu alan yetersiz kalmaktaydı. Farklı bir noktada hizmet vermesi amacıyla yer aranan adliyeye, eskiden cezaevinin bulunduğu alanda bir kısım yer verildi ve burada yeni bir adalet sarayı yapılması yönünde çalışmalara başlandı. Geçtiğimiz yıl 6 Mart tarihinde temeli Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık’ın katılımı ile atılan yeni adalet sarayının inşaatı, bir yıllık süre içerisinde tamamlandı. İnşaatın iç ve dış kısmında çalışmalarının bitmesi ile birlikte ufak çapta eksiklerin kapatılmasının ardından yeni adalet sarayı, hizmete açılacak. Eksiksiz bir bina yapıldı İlçemizde eksikliği görülen ve bu yöndeki açığı kapatmak için yapılan yeni adalet sarayı, zemin üzerinde 5 katlı olmak üzere Adnan Menderes Bulvarı çıkışında, eski cezaevinin bulunduğu alanda yapıldı. Ufak eksikliklerin kapatılacağı yeni adalet sarayına geçtiğimiz gün Gölcük Kaymakamı Adem Yazıcı, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş ve Gölcük Cumhuriyet Başsavcısı Hüseyin Gülle, bir ziyaret gerçekleştirdi. Binayı inceleyen protokol üyeleri, tüm katlarda nelerin bulunduğunu incelerken yapılan yeni bina ile ilgili bilgiler de aldı.Her katında farklı bir bölümün bulunacağı bina içerisinde, bir Adalet Sarayı’nda neler bulunması gerekiyorsa her şey düşünüldü. Eksiksiz bir şekilde yapılan adalet sarayı ile ilgili düşüncelerini ifade eden Gölcük Kaymakamı Adem Yazıcı, “İlçemizde bir adalet sarayı eksikliği gözle görülüyordu. Mevcut binamızda sıkışık bir şekilde çalışmak zorunda kalıyorlar. Adliye personeli buraya taşındığı zaman oldukça modern bir binada işlerini rahatça yapabilecek. İlçemize olumlu yönde değer katacak olan adalet sarayının ilçemize hayırlı olmasını temenni ediyoruz” dedi.

IMG_0758 IMG_0760 IMG_0761 IMG_0762 IMG_0764 IMG_0791

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.