DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

BAŞKAN AYAZ “KALİTELİ HİZMET EĞİTİMLE SAĞLANIR”

BAŞKAN AYAZ “KALİTELİ HİZMET EĞİTİMLE SAĞLANIR”

Başiskele Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü tarafından yeni bir eğitim semineri düzenlendi. “Kamu Yönetiminde Etik ve Etik Davranış İlkeleri” konulu konferansa konuşmacı olarak Maliye Bakanlığı Uzmanı Zeliha Dinç katıldı.

Başiskele halkına en iyi hizmeti sunmak, hizmet kalitesini arttırmak, verimli bir çalışma ortamı yaratmak için Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz’ın talimatları doğrultusunda çalışmalar gerçekleştiren İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü hizmet içi eğitim seminerlerine devam ediyor.

Kurum içi eğitimlere büyük önem verdiklerini belirten Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz eğitimlerle kurumların daha verimli çalışmasının sağlandığını, vatandaşlara kaliteli ve hızlı hizmet verildiğini belirtti. Halkımıza hizmet görevimiz, bu nedenle kurum içi eğitimleri fazlasıyla önemsiyoruz dedi.

Bu kapsamda Başiskele Belediyesi Yeniköy Kültür Merkezi Ahmet Özel Çok Amaçlı Tiyatro Salonunda gerçekleşen eğitimde etik ve kamu etiği, etik davranış ilkeleri, kamu görevlilerinden beklenen etik davranışlar konuları personele aktarıldı.

amu yönetiminde etik ve etik davranış ilkelerini örneklerle açıklayan Maliye Bakanlığı Uzmanı Zeliha Dinç “Halka Hizmet Bilinci, Hizmet Standartlarına Uymak, Amaç ve Hizmete Bağlılık, Dürüstlük ve Tarafsızlık, Saygınlık ve Güven, Nezaket ve Saygı gibi etik ilkelerdir” dedi.

1 2

 

 

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.