DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

“Bu güzel bayramın haklı gururunu ve mutluluğunu yaşıyoruz”

“Bu güzel bayramın haklı gururunu ve mutluluğunu yaşıyoruz”

AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Murat Uzuner,

AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Murat Uzuner, 19 Mayıs 1919 Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın 97. yıldönümü hakkında basın açıklaması yayınladı.

“Gençlerimize Armağan olan 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik Spor Bayramını kutluyorum”

AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Murat Uzuner, yayınladığı mesajında şu sözleri dile getirdi: “Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün İstiklal Mücadelesini başlatmak üzere Samsun’a çıkışının 97.yıl dönümünde milletçe büyük bir gurur yaşıyoruz. İstiklal mücadelemizin Sembol günü olan bugünün, istikbalimizin sembolü olan gençlerimize Armağan edilmesi Gençlik ve Spor Bayramı olarak kutlanması da son derece anlamlıdır. Özgüven içerisinde yükselen Türkiye ve bu güveninizi en önemli dayanağını oluşturan Türk gençliği ülkemize her alanda yüceltmeye ve geleceğe en güçlü şekilde taşımaya azimlidir.Gençlerimize Armağan olan 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik Spor Bayramını kutluyor,  başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi saygıyla minnet ve şükranla anıyoruz.

image2

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.