DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

CHP’li Gençler ‘Gençlik Yürüyüşü’ ile Atalarını sevgi ve saygıyla andı “MUSTAFA KEMAL’İN ASKERLERİYİZ”

CHP’li Gençler ‘Gençlik Yürüyüşü’ ile Atalarını sevgi ve saygıyla andı  “MUSTAFA KEMAL’İN ASKERLERİYİZ”

CHP’li Gençler ‘Gençlik Yürüyüşü’ ile Atalarını sevgi ve saygıyla andı

“MUSTAFA KEMAL’İN ASKERLERİYİZ”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gölcük İlçe Örgütü Gençlik Kolları tarafından, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı, Gençlik Yürüyüşü ve Fener Alayı programı düzenlendi.

Bu coşkuya vatandaşlarda eşlik etti

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı münasebetiyle, CHP Gölcük Gençlik Kolları tarafından düzenlenen yürüyüş ve fener alayı etkinliği coşku içinde gerçekleşti. Kavaklı İskelesinden başlayarak Anıtpark’ta son bulan yürüyüşe çevredeki vatandaşlarda, alkışlarla ve kornalar çalarak eşlik ettiler.

Vekil Hürriyet’te gençlerin yanında yer aldı

Gençlik yürüyüşüne, CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet, CHP İlçe Başkanı İsmet İşeri, İlçe Örgütü, CHP Belediye Meclis Üyeleri, İzmit İlçe Gençlik Kolları Yönetimi, CHP Gölcük Kadın Kolları Başkanı Türkan Çimen, CHP Gölcük Gençlik Kolları Başkanı Murat Uzuner, Kocaeli il ve ilçe gençlik kolları üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Vapur’da meşale yaktılar

Kavaklı Vapur İskelesi önünden başlayan yürüyüşe katılan CHP İzmit Gençlik Kolları üyeleri ilçemize Vapur ile geldi. Vapurda yaktıkları meşaleler ve attıkları sloganlar ile dikkat çeken gençler, yürüyüşe katılarak partili arkadaşlarının anlamlı ve güzel etkinliklerine destek verdi.

Uzuner, “19 Mayıs ışığını asla yok edemezler”

Kavaklı Sahilinden yürüyen partililer yol boyunca ‘Hepimiz Mustafa Kemal’in Askerleriyiz’, ‘Türkiye Laiktir, Laik Kalacak’ vb. sloganlar atarak, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını coşkuyla kutladı. Yürüyüş Anıtpark’ta son buldu. Anıtpark’ta basın açıklaması yapan CHP Gençlik Kolları Başkanı Murat Uzuner, “19 Mayıs kutlamalarını engelleyebilirler. Ancak 19 Mayıs ışığını asla yok edemezler. Hangi karanlığı isterlerse istesinler, umudun ışığı asla bitmez. Türkiye 10 Kasım’ı anacak, 29 Ekim’le gelen bu güzel Cumhuriyeti hep kutsal kabul edecek. 19 Mayıs ruhuyla her zaman adil, eşit ve mutlu bir ülke olma rüyasının takipçisi olacaktır. Türk Gençliğinin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramını kutluyor, Büyük Önder Atatürk ve Silah Arkadaşlarını saygıyla anıyorum” dedi. Basın açıklamasının ardından partililer gün sonunu çekilen fotoğraflarla sona erdi.

DSC_0132 DSC_0138

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.