DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

DÖNEM KAPANIŞ GÖSTERİSİ PROGRAMI 28 MAYIS’TA

DÖNEM KAPANIŞ GÖSTERİSİ PROGRAMI 28 MAYIS’TA

GÜZERGAH İzcilik Gençlik ve Spor Kulübü Derneği bilinçli nesil yetiştiriyor

GÜZERGAH İzcilik Gençlik ve Spor Kulübü Derneği Müdürü Metin Doruklu, 28 Mayıs 2016 Cumartesi 19.00-22.00 saatleri arasında Dönem Kapanış Gösterisi programı düzenleyeceklerini ifade etti. Bünyesindeki gençleri Kültüre, Sanata, Spora yönelten ve gençlerin ufkunu geliştiren GÜZERGAH İzcilik Gençlik ve Spor Kulübü Derneği ilçemizde Dumlupınar Mahallesi, Albay Burak Caddesi, No:42-11/A adresinde Erkek Gençlik Merkezi, Yeni Mahalle 284. Sokak No:8/A adresinde ise Kız Gençlik Merkezinde hizmet veriyor.

Doruklu,”Hedefimiz ülkesine, milletine, vatanına ve dinine bağlı hayırlı gençler yetiştirmek”

GÜZERGAH İzcilik Gençlik ve Spor Kulübü Derneği Müdürü Metin Doruklu, yaptığı açıklamada şu sözleri dile getirdi: “GÜZERGAH İzcilik Gençlik ve Spor Kulübü Derneğimizin Dönem Kapanış Gösterisi programını 28 Mayıs 2016 Cumartesi akşamı 19.00-22.00 saatleri arasında Kervansaray Kültür Merkezi’nde gerçekleştireceğiz. Bizler; bilgili, donanımlı, kültürlü, dini ve milli değerlerinin bilincinde olan, Anne ve babasına, dinine, vatanına ve milletine bağlı hayırlı gençler yetiştirmek hedefi ile eğitimlerimizi veriyoruz. Dernek olarak değerlerimiz, adaletli, dürüstü, çalışkan, hoşgörülü, vatansever, tutumlu, ahlaklı, merhametli, özgüveni tam, vefalı, sorumlu, cömert, yardımsever, saygılı bireyler yetiştirmek. Okul Dönemi Eğitimlerimiz; Değerler Eğitimi, Karakter Eğitimi, Diksiyon Eğitimi, Hitabet Eğitimi, Okul Dersler Takviye; Türkçe, Matematik, Fen Bilgisi, İzcilik Faaliyetleri; İki Ayda bir kamp, İzcilik Eğitimleri, Yüzme, Tiyatro/Drama, Tasavvuf Korosu, Bilgisayara Teknolojisi, Yabancı Dil Eğitimi; İngilizce, Okçuluk Eğitimi, Uçak Maket Yapımı, Edu Tech Yarışması, Masa Tenisi Yarışmaları, Mangala Yarışması, Bilgi Yarışmaları ve Çevre Bilinci Fidan Dikimi.”

“Yaz Okulu Programımızda dolu dolu geçecek”

“Bizler GÜZERGAH İzcilik Gençlik ve Spor Kulübü olarak bilinçli birey sayılarını arttırarak, ülkemizin gelişmesine katkı sağlamalarını istiyoruz. Bu yüzden eğitimlerimiz dönem boyunca devam ediyor. Çocuklarımız bizim değerlerimiz, geleceğimizin teminatlarıdır. Eğitimlerimiz yaz döneminde de devam edecek. Yaz Okulu Programımız 20 Haziran -30 Temmuz tarihleri arasında olacak ve Yaz Okulu Programımızda; Değerler Eğitimi, Karakter Eğitimi, Sanatsal Faaliyetler, Sportif Faaliyetler, Kültürel Geziler, Piknik, Ramazan Etkinlikleri, İzcilik Kampları ve İftar Programı olacak.“

“Dönem Kapanış Gösterisi programımıza katılmak isteyen herkesi davet ediyoruz”

Doruklu, son olarak “GÜZERGAH İzcilik Gençlik ve Spor Kulübü olarak bizler 28 Mayıs 2016 Cumartesi 19.00-22.00 saatleri arasında Dönem Kapanış Gösterisi programımıza katılmak isteyen herkesi davet ediyoruz. Programımızın büyük beğeni toplayacağına eminim” dedi.

GÅzergah Kapançü Afiü 2 IMG_1222 10957184_1412540385734019_7188624255390325206_n

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.