DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Engelliler 3. Uçurtma Şenliği’nde doyasıya eğlendi YÜZLERCE UÇURTMA UÇURULDU

Engelliler 3. Uçurtma Şenliği’nde doyasıya eğlendi  YÜZLERCE UÇURTMA UÇURULDU

Engelliler 3. Uçurtma Şenliği’nde doyasıya eğlendi

YÜZLERCE UÇURTMA UÇURULDU    

Gölcük Denizevler Sahili’nde gerçekleştirilen etkinliğe Gölcük Kaymakamı Adem Yazıcı, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Başkan Yardımcısı Levent Değirmenci, Gölcük Muhtarlar Derneği başkanı Bilge Saral, Gölcük Engelliler Derneği Başkanı Hasan Bat, Gölcük Belediyesi Engelsiz yaşam merkezi yöneticileri, Gölcük Engelliler Derneği Üyeleri ve birçok engelli yakınları katıldı.

Başkan Ellibeş “Her Birey Bir Engelli Adayıdır”

Engelsiz Yaşam Merkezi ve Gölcük Belediyesi tarafından engelli ve yakınları tek tek etkinlik alanı olan Denizevler Sahiline getirildi. Etkinlik yerine erken gelen Başkan Ellibeş, Engelli Vatandaşlar ve yakınlarıyla tek tek ilgilendi. Başkan Ellibeş’in bu ilgisi herkes tarafından takdirle karşılandı. Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş yaptığı konuşmada şu sözlerini dile getirdi “Değerli hanımefendiler, beyefendiler, Kocaeli’mizin diğer ilçelerinden gelen değerli misafirler, sevgili dostlar, hemşerilerim hepiniz bu şenliğe hoş geldiniz, sefalar getirdiniz. Artık geleneksel hale getirdiğimiz bu etkinlik bundan sonraki yıllarda da inşallah devam edecek. Tüm engelli bireylerimizin mutluluğu, sağlığı, huzuru onların da bizimle birlikte ortak yaşam alanlarını kullanmaları hepimizin en büyük isteği, arzusu. Unutulmamalı ki her insan bir engelli adayıdır. Gölcük Engelliler Derneğimizin Değerli Başkanı Hasan Bat kardeşimizin önderliğinde bugüne kadar güzel çalışmaların altına imza attılar. Bizde Gölcük Belediyesi olarak bu çalışmaları destekledik, sizlerle beraber olduk, bundan sonra da beraber olmaya devam edeceğiz. Önemli olan siz dostlarımızın, kardeşlerimizin ve evlatlarımızın mutlu bir şekilde yaşantılarını sürdürmeleri. Bu güzel etkinliğe emek veren, katkı koyan, desteğini esirgemeyen herkese teşekkür ediyorum. Başta Dernek Başkanımız Hasan Bey olmak üzere tüm Dernek Yönetimine teşekkür ediyorum. Davetimize icabet ederek, diğer ilçelerden buraya teşrif eden komşularımıza, özel kurum ve kuruluşlarımıza, Rehabilitasyon Merkezlerimize, bilhassa bugün burada bulunan herkese teşekkür ediyor, hoş geldiniz diyorum. Her şey gönlünüzce olsun, iyi eğlenceler olsun.”

YAZICI “ENGELLİLERİMİZİ ÖNEMSİYORUZ”

Şenlik Havasında geçen etkinlikte çeşitli yarışmalar düzenlendi bunlardan bazılar çuval yarışı, kaşıkla ağızda yumurta taşıma yarışı ve yoğurt içinde altın bulma yarışışı düzenlendi burada birinci gelen görme engellisi 67 yaşındaki Cavit Karacak oldu hediyesini Gölcük Kaymakamı Adem Yazıcı verdi. Kaymakam Yazıcı, yaptığı konuşmada, “Bu güzel etkinliği düzenleyen başta Belediyemize ve Engelliler derneğimize teşekkür ediyorum, engelli kardeşlerimizin de böylesine sosyal etkinliklere ihtiyaçları olduğu ve bu güzel organizeden dolayı herkese teşekkür ediyorum bundan sonra da engelli kardeşlerimizin her türlü etkinliğini önemsiyoruz bu güzel organize tertip edenleri kutluyor yarışmada birinci gelen görme engellimiz Cavit beye altın hediyesini veriyorum” dedi.

ÇEŞİTLİ YARIŞMALAR DÜZENLENDİ

Gölcük Denizevler sahilinde 3. Geleneksel uçurtma şenliğinde birçok yarışmalar düzenlendi burada birinci gelen yarışmacılara ödüllerini protokol tarafından verildi. Uçurtma Şenliği programında engelliler gönüllerince eğlenirken, unutamayacakları bir günü daha yaşadılar.

 

1 2 3 4 5 6 7 8

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.