DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Ford Otosan “Yıldız” çalışanlarını ödüllendirdi

Ford Otosan “Yıldız” çalışanlarını ödüllendirdi

                                                                                   

Ford Otosan “Yıldız” çalışanlarını ödüllendirdi

Ford Otosan, yıl içerisinde gösterdiği üstün performansıyla fark yaratan, başarısı ve disipliniyle diğer arkadaşlarına rol model olan 146 mavi yakalı çalışanını ödüllendirdi. Ford Otosan, 2011 yılında başlattığı “Yıldızlar” programıyla, 5 yılda toplam 585 çalışanını “Ford Otosan’ın Yıldızı” seçti.

Ford Otosan Genel Müdürü Haydar Yenigün, “Sabırlı, titiz, disiplinli ve özverili emekleriyle şirketimizi geleceğe taşıyan; emekleri ile gayretlerimize değer katan “Yıldız” Ford Otosan’lılara minnettarlığımızı ve teşekkürlerimizi sunuyoruz. Yönetim kadrolarımız ve çalışanlarımızın el birliğiyle ülkemize katkıda bulunmayı sürdüreceğiz.” dedi.

Türkiye otomotiv sektörünün istihdam lideri Ford Otosan; yüksek performans gösteren, disiplinli ve özverili çalışma anlayışıyla çalışma arkadaşlarına örnek olan 146 mavi yakalı çalışanını, 5. kez düzenlediği “Ford Otosan’ın Yıldızları” ödül töreninde onurlandırdı. Vehbi Koç Vakfı Ford Otosan Kültür ve Yaşam Merkezi’nde düzenlenen ödül törenine, Ford Otosan ve Türk Metal Sendikası yöneticileri katıldı. Ford Otosan’ın Yıldızları, plaketlerini Ford Otosan Genel Müdürü Haydar Yenigün, Türk Metal Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Yücel Yücel ve Ford Otosan İnsan Kaynakları Direktörü Nursel Ölmez Ateş’ten aldı. Ford Otosan, “Yıldız”larına, Büyük Anadolu Didim Resort Oteli’nde aileleriyle birlikte, bir haftalık “her şey dahil” tatil ödülü verdi.

“Tüm çalışma arkadaşlarımız farklılaşan özellikleri ile şirketimiz için kıymetlidir, ilham kaynağıdır, geleceğin inancıdır”

Törende konuşma yapan Ford Otosan Genel Müdürü Haydar Yenigün ödül alan 146 çalışanın performansının takdire şayan olduğunu vurgulayarak şunları söyledi: “Tüm çalışma arkadaşlarımız farklılaşan özellikleri ile şirketimiz için kıymetlidir, ilham kaynağıdır, geleceğin inancıdır. Sabırlı, titiz, disiplinli ve özverili emekleriyle şirketimizi geleceğe taşıyan; emekleri ile gayretlerimize değer katan “Yıldız” Ford Otosan’lıları ve onları her zaman destekleyen ailelerine bu anlamlı ödül töreniyle minnettarlığımızı ve teşekkürlerimizi sunuyoruz. Yönetim kadrolarımız ve çalışanlarımızın el birliğiyle ülkemize katkıda bulunmayı sürdüreceğiz.”

“Ödül alan arkadaşlarım nezdinde hepinizi, saygıyla ve sevgiyle alkışlıyorum”

Törene katılan Türk Metal Sendikası Genel Sekreteri Yücel Yücel de yaptığı konuşmada, “Ford Otosan’daki tüm çalışanların bu ödülü hakettiğini biliyoruz, burada tüm çalışanların adına bir grup arkadaşımıza ödül verilecek. Ödül alan arkadaşlarım nezdinde hepinizi, saygıyla ve sevgiyle alkışlıyorum.” dedi.

Ford Otosan İnsan Kaynakları Müdürü Ali Rıza Aksoy ise 2011 yılından itibaren toplam 585 çalışanın Ford Otosan’ın yıldızı olarak ödüllendirildiğini ve bu sene de yıldız sayılarına yenilerini eklemenin gururunu yaşadıklarını belirterek sözlerine şu şekilde devam etti; “Ford Otosan olarak yolcuğumuz 57 yıl önce başladı; hep birlikte marşa bastık ve çalışanlarımızın inancıyla ve emekleriyle imkansızlıkların üstesinden gelerek 2016’da güç rekorlara imza atarak ulaştık. Düşünüşü, davranışı, disiplini, azmi ve arkadaşlığı ile yolumuzu aydınlatan siz değerli Ford Otosan’ın Yıldızlarına ve ailelerine kalpten teşekkür ediyoruz.”

 

????????????????????????????????????

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.