DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Gölcük Kültür Dernek Platformu Kadın Kolları Komisyonu oluşturuldu

Gölcük Kültür Dernek Platformu Kadın Kolları Komisyonu oluşturuldu

Gölcük Kültür Dernek Platformu Kadın Kolları Komisyonu oluşturuldu

Gölcük Kültür Dernekleri Platformu Mayıs Ayı toplantısı geçtiğimiz akşam Gölcük Belediyesi Sanat Galerisi Toplantı Salonunda gerçekleştirildi. Toplantıda Kültür Dernekleri Platformu Kadın Komisyonu kuruldu.

Gölcük Kültür Dernekleri Platformu Mayıs Ayı toplantısının gündem maddeleri;

Kadınlar Kolunun Şekillenmesi, Terör olayları hakkında görüş alışverişi, Nisan ayında yapılan etkinlikler hakkında bilgi verilmesi, Mayıs Ayında yapılacak etkinlikler hakkında görüşmeler, Gündem dışı madde varsa görüşülmesi, Mayıs Ayında derneklerin kendi etkinlikleri hakkında duyuruların yapılması.

Gölcük Kültür Dernekleri Platformu Dönem Başkanı Bülent Denlikol, açıklama yaptı. Denlikol, “Gündem maddelerimize geçmeden önce daha öncede basın açıklaması yaptığımız bir konuda açıklama yapmayı uygun görüyorum.

Son günlerde ülkemizi derin bir üzüntüye boğan terör olayları bizleri de derinden etkilemiştir. Ülkemizde artan terör olayları sebebiyle şehit olan tüm kardeşlerimize Allah’tan rahmet, şehitlerimizin ailelerine ve milletimize sabırlar diliyoruz. Bu zor günlerde bize düşen birbirimize sımsıkı kenetlenmektedir.

Gölcük Kültür Dernekleri Platformu olarak uzun yıllardır farklı kültürleri bir arada tutan birlik, beraberlik, sevgi ve saygı kültürünün Gölcükümüzden güzel yurdumuzun dört köşesine yayılması ve bu olayları birlik beraberlik ilklimi içerisinde yok olup gitmesi en önemli temennimizdir.

Gölcük Kültür Dernek Platformu olarak ülkemizin kardeşlik iklimine katkı sağlayan sağduyulu sivil toplum örgütleri olarak teröre, terör örgütlerine ve terörün her türlüsüne karşı olduğumuzu belirtmek isteriz.

Değerli katılımcılar Nisan Ayı toplantımızı 1 Nisan 2016 tarihinde yapmış ve aldığımız karara göre;

10/04/2016 tarihinde Gölcük Kültür Dernekleri Platformu Kadın Kolunun oluşturulması amacıyla düzenlediğimiz kahvaltıda bir araya gelmiş ve bu işe gönüllü bayan arkadaşlarımızı belirlemiştik. Bu akşam burada bulunan siz değerli bayanlarla görüşüp, konuşup, karar birliğine vardıktan sonra kadın kolumuzun yönetiminiz şekillendirelim.

03/04/2016 Bayburtlular Derneğinin (Bayburt’un Düşman İşgalinden kurtuluşu) programına katıldık.

11/04/2016 Türk Eğitim Sen Gölcük Şubesi Sayın Yaşar Tokay’ın daveti üzerine Sayın Namık Kemal Zeybek’in konuşmacı olarak katıldığı ‘Tarihte Türkler’ adlı seminere katıldık.

13/04/2016 Gölcük Sanat galerisinde Gölcük Kent Konseyi ile ortaklaşa düzenlediğimiz ve Avukat Yıldırım Sezer ve SMMM Hakan Bıçakçı’nın sunduğu ‘Hukuki ve Mali Yönden Dernekler Mevzuatı’ konulu seminerimizin hepimiz için faydalı olduğunu düşünüyorum.

23/04/2016 Gölcük Otantik Folklor Gençlik Spor Kulübü ve Gölcük Gürcü Kafkas Kültür Evi Derneğinin ‘Kültürel Dostluk’ gecesine katıldık.

Mayıs Ayındaki Etkinliklerimiz 1 Mayıs’ta İzmit’te yapılan Emek ve Dayanışma Günü etkinliklerine bireysel olarak katıldık.

3 Mayıs 2013 (Dün) Miraç Kandilimiz kutladık.

8 Mayıs 2016 Mayıs Ayının 2. Pazarı Anneler Günü. Buradan sizin nezdinizde elleri öpülesi tüm annelerimizin Anneler Gününü kutluyorum.

14 Mayıs 2016 Giresunlular Derneğinin etkinliği vardır.

15 Mayıs 2016 Konyalılar ve Karamanlılar Derneğinin piknik etkinliği vardır

19 Mayıs 2016 Gençlik ve Spor Bayramımızı birlikte kutlamak istiyoruz.

Gölcük Kültür Dernekleri Platformu Kadın Kolunun yönetiminin şekillenmesi için toplantıya mola verelim. Ve oluşan yönetim kurulunu açıklayarak görevlerinde başarılar dileyelim.”

Kadın Kolu Başkanı Ayşe Denlikol seçildi

Toplantıya daha sonra Gölcük Kültür Dernekleri Platformu Kadın Kolu yönetiminin oluşturulması işlemine geçildi. Bayanların kendi aralarında yaptığı görüşmelerin ardından Kadın Kolları Başkanlığına Ayşe Denlikol, Başkan Yardımcılığına Mürvet Kocatürk, Üyeler İlknur Demirkesen, Satı Aydın, Esma Sayar ve Emine Dandal seçildi.

DSC_3744 DSC_3753 DSC_3758 DSC_3796

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.