DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

HALUK ULUSOY İLETİŞİM FAKÜLTESİNE KONUK OLDU

HALUK ULUSOY İLETİŞİM FAKÜLTESİNE KONUK OLDU
05.05.2016
1.388
A+
A-

 

HALUK ULUSOY İLETİŞİM FAKÜLTESİNE KONUK OLDU

 

Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi öğrencilerine özel düzenlenen seminerler dizisi bu hafta ünlü iş adamı Haluk Ulusoy’la devam etti

 

Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi’nin kentimizin önemli iş adamlarının katılımıyla düzenlediği “Brief verenlere kulak ver” isimli seminerler dizisine bu hafta, tanınmış iş adamlarından Haluk Ulusoy’un katılımıyla devam edildi. Akademisyen Arda Süar’ın reklamcılık bölümü öğrencilerine verdiği ders kapsamında yapılan seminere çok sayıda öğrenci de iştirak etti. Öğrencilerin ilgisinin oldukça yoğun olduğu gözlenirken, program ilk olarak Haluk Ulusoy’un öğrenciler için hazırladığı sunumla başladı.

 

ULUSOY: “ÖLÇÜLEBİLİR VERİ”

 

Haluk Ulusoy yaptığı sunumunda özetle: Çağımızda en önemli unsur veri. Tüm dünyada iş ve bilim dünyası artık veri odaklı çalışıyor, üretiyor, geliştiriyor. Dijital pazarlama çalışmalarının da konvansiyonel yöntemlerden ayrıldığı temel nokta veri temelli olması ve ölçülebilirlik avantajı. Hizmet ya da ürün satıyorsanız pazarlama olmazsa olmazdır ancak hangi kanalın gerçek manada ne oranda katkı sağladığını görmek ister bir reklam veren. Bu anlamda dijital çalışmaların öne çıkması çok doğaldır.

 

“İNSAN KAYNAKLI HATALAR

Sözlerine üretimin dünyadaki standartlarına detaylı olarak değinerek devam eden Ulusoy: Bakın dünya Endüstri 4.0 kavramına geçiyor. Üretim, lojistik ve tedarik zincirini oluşturan makinaların birbirleri ile konuştuğu bir ortam yaratarak, insan faktöründen kaynaklı hataların ortadan kaldırılması hedefleniyor. Bu gelişmeler verinin ve dijitalleşmenin varacağı noktayı şimdiden gösteren önemli bir nokta. Ayrıca bizlere bu imkanı veren İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Füsun Alver’e, Reklamcılık Bölüm Başkanı Prof. Dr. Cem Pekman’a ve Halkla İlişkiler Bölüm Başkanı Prof. Dr. İdil Sayımer’e teşekkür ediyorum” diyerek sözlerine son verdi.

 

SÜAR: “ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUZ

 

Dersin ardından bir açıklama yapan Arda Süar: Kentimiz sanayi hayatının en önemli isimlerinden biri olan Haluk Ulusoy’u “Brief Verenlere Kulak Ver” seminer dizimizde konuk etmekten dolayı büyük onur duyduk. Kocaeli’nin en büyük sorunu çok büyük üretimler ve yapılmasına rağmen vizyon noktasında taşra kültürünü maalesef iş dünyamız zihinlerinden atamıyorlar. Bu anlamda global ölçekte düşünebilen, veri ve bilgi odaklı düşünerek strateji belirleyen az sayıdaki iş adamından biri olan Haluk Ulusoy’un öğrencilerimizle bir araya gelmesi gençlerimiz için büyük şans. Haluk Beyin sunumunda dijital dinyanın gidişatına yönelik çizdiği vizyon ve iş hayatında başarı için verdiği tavsiyelerin çok kıymetli olduğuna inanıyorum” dedi.

 

1 4 5

 

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.