DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

KEYDER’den Başkan Yıldırım’a teşekkür

KEYDER’den Başkan Yıldırım’a teşekkür

Karamürsel Engelsiz Yaşam Derneği (KEYDER), Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’a teşekkür amacıyla kahvaltı programı organize etti.

Başkan Yıldırım’a plaket takdim edildi

Dernek Başkanı Hatice Tiryaki, engellilere yönelik kurslar açarak bu kurslarda elde edilen ürünlerin satışı için kendilerine sanat sokağında stant kurulmasına destek veren Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’a teşekkür ederek plaket takdim etti.

Dernek Başkanı Tiryaki ayrıca Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Mesut Çetinkaya’ya destekleri için plaket takdiminde bulundu.

“Hepimizi engelli adayıyız”

Belediye Başkanı İsmail Yıldırım yaptığı teşekkür konuşmasında “Bu mesleğe girdiğimde çok etkilendiğim ve kendi hayatımda fark etmediğim bir olguyla karşılaştım. Engelli vatandaşlarımız, aileleri, onların yaşamları, aileleriyle beraber yaşadıkları hayat benim daha önceki hayatımda göremediğim bir bünye, çok gerçek ve real. Öncelikle şunu ifade edeyim bu rabbimizin bir takdiri, sonuçta hepimiz birer engelli adayıyız. Ben spor yaparken rahatsızlandım ve yürüyemez hale geldim. Neyin ne olduğunu insan başına geldiğinde anlıyor.”

“Sizden ricam bu halkayı genişletin, bu sofrada herkese yer var”

“Bizlerin tabi eksiği var, toplum olarak duyarsızlığımız var. Ama şunuda es geçmemiz lazım, bir açıdan da yardımseverliğimiz devam ediyor. Bu toplumu uyarmak, desteğini almak lazım. Engelsiz yaşam derneği kurulduğunda bir hedef vardı, zihinsel engelli aileleri topluma kazandırmak gerekiyordu. Bir engelli merkezi yaparak, çocukların onlar için ne kadar büyük nimet olduğunu onlara anlatmak istiyorduk. Bu derneğin kuruluş amacı buydu, bugün bu amacı aştı, hepiniz üretiyor ve ürettiklerinizi satıyorsunuz. Bu konuda dernek başkanımız Hatice Tiryaki çok fedakarca çalışmalar yapıyor. Kendisine ve size teşekkür ediyorum, biz desteklerimize devam edeceğiz. Sizden ricam bu halkayı genişletin, bu sofrada herkese yer var. İterek, ötekileştirerek ayırım yapmayalım. Sizin gönlünüz büyük, çevrenizde ihtiyacı olan engelli vatandaşları bu halkaya davet edin” dedi.

Engelliler Başkan Yıldırım’a kendi yaptıkları hediyeleri takdim etti

Başkan Yıldırım’ın konuşmasının ardından engelli vatandaşlar kendi yaptıkları hediyeleri Başkan’a takdim etti.

2 5 Baükan a hediye 1

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.