DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ HEREKE MYO’DAN İSU’YA PLAKET

KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ HEREKE MYO’DAN İSU’YA PLAKET
29.05.2016
1.338
A+
A-

                                  

 

KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ HEREKE MYO’DAN İSU’YA PLAKET

 

Kocaeli Üniversitesi (KOÜ) Hereke Ö.İsmet Uzunyol Meslek Yüksek Okulu (MYO) Müdürlüğü, okulun kampus alanında yaptığı içmesuyu altyapı çalışmalarından dolayı İSU Genel Müdürü İlhan Bayram’a plaket verdi. Okulun 21.Dönem Mezuniyet Töreninde Okul Müdürü Prof. Dr. Ahmet Erdil’den plaketi alan Genel Müdür İlhan Bayram, mezun olan öğrencilere başarılar diledi.

 

Kampusun yüzey sularını toplanması için de yağmursuyu ızgaraları yaparak kollektör hattına bağladı

 

Körfez ilçesinin sahil bölgesi Hereke’de 11 ayrı programda eğitim faaliyetlerini sürdüren KOÜ Hereke Ö.İsmet Uzunyol MYO kampusunde yıllardır içmesuyu hatlarında problemler yaşanıyordu. Bölgede geçtiğimiz yıllarda inşa ettiği yağmursuyu hattı ile yüzey sularını toplayarak su baskınlarının önüne geçen İSU Genel Müdürlüğü, binlerce öğrencinin eğitim gördüğü kampus alanının içmesuyu hatlarını yaptığı çalışma ile yeniledi. Kampusun yüzey sularını toplanması için de yağmursuyu ızgaraları yaparak kollektör hattına bağladı.

 

Erdil, ”Yıllardır çözülemeyen altyapı sorunumuzu gideren İSU Genel Müdürü İlhan Bayram’a ayrıca teşekkür ediyorum”

 

Kampuse katkılarından dolayı Hereke Kültür Merkezi’nde 21.Dönem Mezuniyet Töreni’nde plaket töreni yapıldı. Körfez Kaymakamı Dr. Hasan Hüseyin Can, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Küçük, Körfez Belediye Başkan Yardımcısı Faruk Benli ve ilçe protokolü ile mezun öğrenciler ve velilerin katıldığı törende bir konuşma yapan Okul Müdürü Prof. Dr. Ahmet Erdil, yaptığı katkılardan dolayı kurum ve kuruluşlara teşekkür etti. Kampus alanının altyapı problemleri olduğunu ifade eden Erdil, ”Yıllardır çözülemeyen altyapı sorunumuzu gideren İSU Genel Müdürü İlhan Bayram’a ayrıca teşekkür ediyorum.”dedi.

 

Bayram, “Ulusların en önemli kaynakları insan kaynaklarıdır”

 

Mezun öğrencilere hitaben kısa bir konuşma yapan Genel Müdür İlhan Bayram da, okula altyapı gibi önemli bir konuda katkı sunmanın heyecanını yaşadığını belirterek, ”Ulusların en önemli kaynakları insan kaynaklarıdır. Burada da çok güzel gençleri hocalarım yetiştirdi. Bizim ülkemizin insan kaynaklarına ilave yeni kaynaklar oluşturdular. Ben bütün mezun olan gençleri tebrik ediyorum. Başarılı, sağlık ve sıhhat ile hayırlı ömür diliyorum. Allah yar ve yardımcıları olsun.”dedi.

 

Yapılan konuşmaların ardından Prof. Dr. Ahmet Erdil, okula yapılan altyapı çalışmalarından dolayı Genel Müdür İlhan Bayram’a teşekkür plaketi verdi. Genel Müdür İlhan Bayram ve Genel Müdür Yardımcısı Alaeddin Alkaç, okul ve bölümlerde dereceye giren öğrencilere teşekkür plaketi ile başarı belgelerini verdi.

 

òSU-HEREKE (7)

 

 

 

 

                                   

           

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.