DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Nihat Kocaman yeni yaşını dostlarıyla birlikte kutladı NİCE SENELERE NİHAT KOCAMAN

Nihat Kocaman yeni yaşını dostlarıyla birlikte kutladı  NİCE SENELERE NİHAT KOCAMAN

Nihat Kocaman yeni yaşını dostlarıyla birlikte kutladı

NİCE SENELERE NİHAT KOCAMAN

Gölcük’ün sevilen ismi Nihat Kocaman geçtiğimiz gün dostlarıyla Özserbesler Pastanesi’ni İkinci şubesinde kutladı. 21 Mayıs’ta olan doğum gününü rahatsızlığı ve Berat Kandiline denk gelmesinden ötürü yeni yaşını geçtiğimiz gün kutladı. Dostları Kocaman’ı yalnız bırakmazken, güzel temenniler Kocaman için dile geldi.

Dostları ve sevenleri kendisini yalnız bırakmadı

İlçemizin çok sevilen ismi Nihat Kocaman geçtiğimiz gün yeni yaşını Özserbesler Pastanesi’nin ikinci şubesinde kutladı. Kocaman’ı bu mutlu gününde dostları ve sevenleri yalnız bırakmadı. Aslında 21 Mayıs’ta olan doğum gününü rahatsızlığı ve Berat Kandiline denk gelmesinden ötürü erteleyen Kocaman’a doğum günü partisi dün yapıldı. Doğum günü kutlamasına Gölcük İlçe Emniyet Amiri Ahmet Dağ, Emekli Baş Komiser Mustafa Naci Söyler, Kocaman’ın dostları Emekli Gölcük Vergi Memuru Halit Sağlam, Fuat Eren, Süleyman Can, İsmail Akan, Aslan Bekar ve muhabirler katıldı.

Kocaman’a Sponsor Özserbesler

Kocaman, yeni yaş pastasını güzel temenniler eşliğinde keserken, şu sözleri dile getirdi: “Doğum günüm için bugün toplanan ve beni yalnız bırakmayan siz değerli dostlarıma ve Özserbesler Pastanesinin ikinci şubesinde doğum günümü kutlama imkanı sağlayan ve benden hiçbir zaman desteklerini esirgemeyen Özserbesler Pastanesinin sahibi değerli büyüğüm Fahrettin Abime, Yavuz Beye, Ercan Beye ve değerli çalışanlarına çok teşekkür ediyorum” dedi.

 

DSC_0546 DSC_0548 DSC_0553

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.