DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

ÖĞRENCİLERİN MUTLU GÜNÜ

ÖĞRENCİLERİN MUTLU GÜNÜ
29.05.2016
2.090
A+
A-

ÖĞRENCİLERİN MUTLU GÜNÜ

Hereke Ömer İsmet Uzunyol Meslek Yüksekokulu öğrencileri mezuniyet töreninde coştu.

Hereke Ömer İsmet Uzunyol M.Y.O öğrencileri Körfez Belediyesi Hereke Kültür Merkezi’nde düzenlenen mezuniyet töreninde okullarını bitirmenin mutluluğunu aileleriyle birlikte yaşadılar.

Geçtiğimiz Cuma günü saat 14:00’da başlayan törene Kocaeli Körfez İlçe Kaymakamı Dr. Hasan Hüseyin Can, Körfez Başkan Yardımcısı Faruk Denli, Körfez Emniyet Müdürü Yusuf Aydın, Kocaeli Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Küçük, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürü İlhan Bayram, Jandarma Komutanı Üsteğmen Ziya Kale, Hereke MYO Müdürü Prof. Dr. Fazilet Burcu Candan, Asım Kocabıyık MYO Müdürü Doç. Dr. Mücahit Opan, Marshall Eğitim Müdürü Kemal Koç ve Uzunyol Holding ve Eminiş yöneticilerinden Ferit Uzunyol protokolde yer aldılar.

Çok sayıda öğrenci velisinin de katıldığı mezuniyet töreninde Hereke Ömer İsmet Uzunyol MYO Müdürü Prof. Dr. Ahmet Erdil yaptığı konuşmada okula emeği geçen herkese teşekkür ederken mezun olan öğrencilere gelecek hayatlarında da başarılar diledi. Okulun alt yapısına katkı sağlayan Körfez Belediyesi ve İSU ya özellikle teşekkür eden Erdil okulun alt yapısının da bu sayede yenilendiğini belirtti.

Sporculara madalya

Körfez Kaymakamı Hasan Hüseyin Can, İSU Genel Müdürü İlhan Bayram, Körfez Belediye Başkan Yardımcısı Faruk Denli ve Kocaeli Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Küçük’ün yaptıkları kısa konuşmalardan sonra ise geçtiğimiz haftalarda Hereke Ömer İsmet Uzunyol MYO’da düzenlenen Voleybol ve Basketbol turnuvalarının şampiyonlarına da madalyaları mezuniyet töreninde verildi.

Dereceye giren öğrencilere tablet hediye edildi

Derslerinden yüksek puanlar alarak dereceye giren Okul birincisi Kozmetik Programı öğrencisi Öznur Tokaoğlu, okul ikinciliğini paylaşan Kozmetik programı öğrencisi Selim Nazlı Yolsever ile Yalıtım Teknolojisi öğrencisi Mustafa Kıyak ve okul üçüncüsü Fotoğrafçılık Programı öğrencisi Kübra Atasoy’a birer adet tablet hediye edilirken her programın ilk üç öğrencisine de çeşitli hediyeler verildi.

Kepler havada uçuştu

Program sonunda Hereke Kültür Merkezi’nin bahçesine çıkan öğrenciler keplerini havaya fırlatarak mezuniyetin tadını çıkardılar.

 

IMG_7513 IMG_7580

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.