DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

PYD’nin Amerikalı Savaşçıları

31.05.2016
1.244
A+
A-

Amerika ne yapacağını şaşırdı. Sürekli dostlarını hayal kırıklığına uğratıyor. Bir Rus televizyonu görüntüleri yayınlandı. Türkiye’nin PKK’nın uzantısı nedeni ile terör örgütü olarak gördüğü ki bunda haklı olduğu PYD militanlarının arasında Amerikalı bir asker onlarla birlikte savaşıyor. Dün internet siteleri ve kimi televizyonlarda bu görüntüler vardı. ABD bu hareketi ile aslında, Türkiye’den duyduğu rahatsızlığı mı ifade ediyor bunu mutlaka açıklamalı. Katil her yerde katildir. Senin katilin kötü benim katilim iyi diye bir düşünce olamaz. Neticede PYD dediğimiz PKK gibi bölücü bir terör örgütüdür. Şimdi diyeceksiniz ki ABD de zaten Suriye’yi bölmek istiyor. Onun için de PYD gibi bölücü bir terör örgütü ile iş birliği yapıyor. Bizde o zaman şunu deriz PKK eşittir PYD o zaman ABD PYD‘nin ikiz kardeşi olan PKK ile de iş birliği yaparak Türkiye’yi bölmek istiyor. Biz NATO müttefikliği içerisinde ABD ‘ye her zaman dost olduk. Bu bölgede ABD ‘nin amansız ve yalansız bir dostluk anlayışı içerisinde en iyi müttefiki de yine Türkiye oldu. Şimdi bu dostluk AB ‘nin inadı yüzünden zarar görüyor. Milletimiz şunu da merak ediyor Sam amcanın mutlaka gizli bir ajandası var. Öyle ya bu ihaneti başka türlü nasıl izah edebiliriz bilemiyorum. Yarın ABD li askerlerin başka bölücü örgütlerin üniforması altında görürsek de hiç  şaşmayalım.

İhsaniye den Tuvalet Manzaraları

Dün İhsaniyeli iki dostum geldi birlikte çay içtik. Biraz İhsaniye’den bahsettik. Çınar altını konuştuk. Rahmetli eczacı Yılmaz Gür’ü andık. Sonra birden bir serzeniş olarak İhsaniyeli dostlarım tarafından yeni yapılan çarşı merkezindeki otopark’a geldi. Orada iki adet tuvalet yapılmış. İkisi birden alafranga tuvaletlermiş. Orasının kötü durumda olduğu arkadaşlar tarafından ifade edildi. Anladığım kadarıyla tuvaletlerin bulunduğu yere alaturka iki tuvalet daha isteniyor. Ee biz anlatılanları dinledik ricalarını da kırmadık konuyu da buradan dile getirdik. Bundan sonrası yetkililerin bileceği bir iş.

Mezuniyet Törenleri

Okullarda peş peşe mezuniyet törenleri yapılıyor. Tabiri caizse daha dün doğan bebeler bugün birer birer mezun oluyorlar. Kimi ilk okuldan, kimi ortaokuldan, kimide liseden. Siz onların kundaktaki hallerini bildiğiniz den gözünüzde bir türlü büyütemiyorsunuz. Vay be Ali’de Ayşe’de ilkokul’u bitirdiler ha diyorsunuz. Sonra Fatma’yla Mustafa’ da ortaokulu bitirmişler ha diyorsunuz. Sonra Mehmet ile Meliha’da liseyi bitirmişlerde üniversite öğrencisi adayı olmuşlar ha diyorsunuz. Ee hayat böyle bir şey okullardan zamanında bizlerde tek tek mezun olduk. O dönemlerde bizim için de aynı şeyleri söyleyen büyüklerimiz tarih olup gittiler. Buradan da şöyle bir sonuç çıkıyor e bu dünya devir daim dünyası, neyse yine dönelim mezuniyet törenlerine, Bazılarını izledim özellikle yeğenim Betül Azak’ın mezuniyet töreninde aklıma onun doğduğu ilk gün geldi ne kadar da hızlı bir şekilde geçiyor zaman Betül Conkbayırı kolejinin orta okulundan mezun oldu, şimdi sırada inşallah güzel bir lise dönemi var. Kepler havaya fırlatılıyor. Hep birlikte şarkılar ve marşlar söyleniyor. Mezun olan çocuklarımız da müthiş bir sevinç, ailelerinde de müthiş bir gurur vardı. Diyelim ki herkes bu güzel gururları yaşasın ve iyi bir eğitim alarak vatanına ve milletine faydalı olsun.

 

 

YAZARIN EKLEMİŞ OLDUĞU YAZILAR
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.