DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

ELDEN TAKSİTLİ TELEFON SATIŞIYLA HİZMETİNİZDE

ELDEN TAKSİTLİ TELEFON SATIŞIYLA HİZMETİNİZDE

Gölcükte bir ilk Bektaş İletişim’de

Gölcük’te 4 yıldır faaliyet gösteren Bektaş İletişimde kredi kartsız, kefilsiz elden taksit ödeme usulü ile 6 aya kadar yeni telefonlarla satış kampanyası başladı. Bektaş İletişim açıldığı günden itibaren müşteri memnuniyetine özen gösteren ve hızlı hizmet veren bir şirket.

Yapılan her işe özen gösteren iletişim merkezi kısa sürede Gölcük halkına kendilerini sevdirmenin mutluluğunu yaşıyor. Bektaş İletişim sahibi Aziz Bektaş şu sözlerini dile getirdi: “Bizim için önemli olan müşteri memnuniyeti, onlara güler yüzle hizmet vermek birinci önceliğimiz. Gölcük halkına bizi tercih ettikleri için çok teşekkür ederiz. Bizim hedefimiz Gölcük’te en iyi olduğumuzu tüm Gölcük halkına duyurmak” dedi. Cep telefonu ve aksesuar cep telefonu tamiri sektörlerinde faaliyet gösteren Bektaş İletişim firması en iyi hizmeti sunarak sektöründe liderliği üstlenmiş olup Gölcük ilçesinde cep telefonu ve aksesuar cep telefonu tamiri sektörlerinde en çok firmalar arasında yer almaktadır. Bektaş İletişim ve cep telefon tamiri olarak bizi tercih eden tüm müşterilerimizin taleplerine cevap vermeye çalışarak ihtiyaçlarını bugün yarın ve gelecekte de karşılamayı taahhüt etmekteyiz. En uygun fiyat ve ödeme koşulları ile akıllı cep telefonları ve aksesuarlarını mağazamızda bulabilirisiniz. Deneyimli personelimizle tüm müşterilerimize en iyi hizmeti sunmanın gayreti içerisinde olacağız. İşletme sahibi Aziz Bektaş bizlere cep telefonu bağımlılığı ve telefon kılıfı kullanımı hakkında verdiği bilgileri aşağıda sizlerle paylaşıyoruz.

CEP TELEFONUN HAYATIMIZDAKİ YERİ

Cep Telefonu hayatımızın olmaz parçalarından biri olup, yokluğu çoğu insan için bir panik meselesi haline gelmiştir ve hayatımızda gözle görülür birçok olumlu etkisi söz konusudur. Gelişen teknolojide cep telefonu, telefon olmaktan çıktı. Bilgisayar üzerinde yapmakta olduğumuz çoğu işlemi gerçekleştirebiliyoruz. 90 lı yıllarda gelir miydi aklımıza, elimizde bir Cep Telefonu ve Bilgisayardan farkı kalmaksızın aynı işlevi görebilecek. Şuanda geldiğimiz nokta ise; istediğimiz an Görüntülü olarak konuşup, Gprs, Wap, internet servis sağlayancılarını her yerde kullanabilmekteyiz. Şimdide diyoruz acaba bundan sonrası gelir mi? Gelecektir muhakkak. Çünkü teknolojinin ucu bucağı gayet açık.  Bazen diyorum; Bizler Cep telefonu kullanmadan önce nasıl arkadaşlarımızla randevulaşıp buluşuyorduk veya sözleşip aynı nokta olabiliyorduk,İşte bu durum Teknolojinin bize sunmuş olduğu güzel bir armağan. Bir an yanımızdan ayırmayı düşünmediğimiz Cep telefonu hayatımızda her zaman Özel olma özelliğini yitirmeyecektir.  Cep Telefonunun hayatımızdaki yeri nedir? Hayatımızda ki yerine baktığımız da insanın cep telefonunun doğa ya üstünlük kurmak için tasarladığı rasyonel bir disiplindir. Teknoloji somut ve deneysel anlamda temel olarak teknik yönden yeterli küçük bir grubun örgütlü hiyerarşi yardımıyla bütünün geri kalanını  gibi üzerinde denetimi sağlamasıdır. Cep telefonu da bu bütünün bir parçası olma yolunda hızla ilerlemektedir. Cep telefonlarının yaşamımızın vazgeçilmez birer parçası olmuş durumda. Teknolojinin ilerlemesiyle hayatımızı devam etme süresince nasıl ki yemek içmek olmadan yaşam devam etmiyorsa cep telefonlarına da o şekil endekslenmişiz. Onunla yatıp, onunla kalkar olmuşuz. Çoğumuz artık saat kullanmaz olmuşuz.  Teknolojisi öyle ilerliyor ki bir aldığımızı sonra beğenmez oluyoruz…

TELEFON KILIFI KULLANMANIN ÖNEMİ

Akıllı telefonlar için telefon kılıfı kullanmak büyük önem arz etmektedir. Telefonların güvenliği ilk planda olduğu gibi değişik ve farklı bir görünüm kazandırmak içinde kılıf kullanmak gerekmektir. Akıllı telefonlar gelişen teknoloji ile birlikte daha da incelmekte, zarifleşmekte ve daha hassas hale gelmektedir. Cep telefonları her ne kadar Gorilla Glass ekran kullansa ya da alüminyum kasa kullansa da en ufak bir düşme yada çarpmada yüksek zarar maliyetleri çıkarmaktadırlar. Bu sebeple telefon kılıf ya da telefon aksesuarları kullanmanın önemi çok büyüktür.  Telefon kılıfları farklı kategorilere ve farklı çeşitlere göre nitelendirmek gerekmektedir. Bunlardan bazılarına değinecek olursak ; Flip Cover Kılıflar, ince ve genellikle pencereleri olarak satışa sunulmaktadır. Flip Cover kullanıcıları daha çok pencereleri kılıfları penceresiz kılıflara göre daha çok tercih ediyorlar. Bunun nedeni ise, pencereleri kılıflarda gelen aramalar görülebildiği gibi aramaları cevaplayabiliyor ya da meşgule alabiliyorsunuz. Metal Bumper Kılıflar, Telefonların genellikle yan kısımlarını ve tuş takımını en iyi şekilde korumaktadır. Metal bumper kılıflar görüş açısından oldukça gösterişli olmasına rağmen , Metal Bumper kılıfların dezavantajı telefonunuzun ön ve arka kısımlarını korumamaktadır. Silikon kılıflar, çoğu kullanıcının en çok tercih ettiği telefon kılıflarından birisidir. Kılıf telefonun arka, yan ve üst kısmını en iyi şekilde korumaktadır. Kullanıcılar genellikle şeffaf silikon koruyucuları seçerek telefonlarının kabalaşmasını ve görünümünün bozulmasını engellemektedir. Son olarak Ekran Koruyucu Filmler cep telefonları için büyük önem arz etmektedir. Özellikle son zamanlarda moda olan kırılmaz ekran koruyucu filmler telefonların ekranlarını en iyi şekilde koruyarak kırılmasını engelliyor. Kırılmaz ekran filmlerine daha detaylı bakacak olursak, telefonunuzu yere düşürdüğünüzde genellikle ekranının üzerine düşmektedir. Bu sebeple düşme kuvvetine bağlı olarak ekran ya kırılıyor yada çatlıyor. İşte kırılmaz ekran filmleri burada devreye giriyor. Telefonunuz ekranın üzerine düştüğünde kırılmaz ekran filmi kırılarak darbeyi emiyor ve ekranınıza zarar gelmesini engelliyor. Bu da sizi yüksek maliyetlerden kurtarıyor.

DSC_0006 DSC_0044 DSC_0047 DSC_0051 DSC_0004

 

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.