DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Ford Otosan’da Ralli öncesinde basın mensuplarına iftar jesti

Ford Otosan’ın ana sponsoru olduğu 34. Ford Otosan Kocaeli Rallisi’nin nefes kesen mücadelesine hazırlanan Castrol Ford Team Türkiye, Kocaeli basını ile iftar sofrasında bir araya geldi.

Basın mensupları Ford Otosan yönetimine teşekkür etti 

34 yıldır Kocaeli’de büyük heyecan uyandıran ve halk tarafından ilgi ile takip edilen Ford Otosan Kocaeli Rallisi, tam 15 yıldır Ford Otosan ana sponsorluğu ile düzenleniyor. Nefeslerin tutulduğu yarış öncesinde, Ford Otosan yönetiminin ve Castrol Ford Team Türkiye Ralli Takımının katıldığı, Wellborn Hotel’de düzenlenen iftar yemeğinde, Ford Otosan Kocaeli Fabrikaları ve Yeni Projeler Genel Müdür Yardımcısı Cem Temel, Gölcük Fabrika Müdürü Müjdat Tiryaki, Cengiz Kabatepe, Castrol Ford Team Türkiye Takım Direktörü Serdar Bostancı basının sorularını cevapladı.

 Ford Otosan olarak, topluma eğitimsel, kültürel ve sportif anlamda desteklerimizle katkı sağlıyoruz

İftar yemeğinde bir konuşma yapan Cem Temel koyu bir ralli fanatiği olduğunu belirterek; “Türkiye’de motor sporlarını kurumsal olarak desteklemeyi, öncülük yapmayı hem şirket olarak hem de seyirci olarak çok önemli olduğunu düşünüyoruz. Ekibimizde, eğitimli, yaptıkları işten büyük keyif alan ve Türkiye’nin en profesyoneli hız tutkunu arkadaşlarımız var. Ford Otosan olarak, topluma eğitimsel, kültürel ve sportif anlamda desteklerimizle katkı sağlıyoruz. Biz, bir otomotiv üreticisinin motor sporlarıyla özdeşleşmiş olmasının çok güzel bir örneğini veriyoruz. Türkiye’de otomotiv üretiyoruz. Üretiğimiz ürünleri de spor dalında Türkiye’de destekliyoruz, öncüsü olmaya çalışıyoruz.” şeklinde konuştu.

Şimdi de Ford Otosan Kocaeli Rallisi’nde bu heyecanı paylaşmak için hazır

Ford Otosan Kocaeli Rallisi’nin, Kocaeli’nin kendi evleri oldukları için kendileri için yeri ayrı olduğuna olduğuna vurgu yapan Castrol Ford Team Türkiye Yöneticisi Serdar Bostancı: “Ford Otosan’ın verdiği destekler ile bu takım uluslararası yarışlara katılarak büyük başarılar elde etti. Şimdi de Ford Otosan Kocaeli Rallisi’nde bu heyecanı paylaşmak için hazır. Bu tip organizasyonlar bir kere içine girdiğinizde vazgeçilemez bir hal alıyor. Kocaeli ve Gölcük halkının da yarışı heyecanla takip edeceğinden eminim.” dedi.

Castrol Ford Team_Basın

 

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.