DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

KANPARA GENÇLİĞİNDE ÖRNEK İFTAR

KANPARA GENÇLİĞİNDE ÖRNEK İFTAR

İlçemizin en büyük ailelerinden biri olan ve Bölge genelinde binlerce akrabadan oluşan Kanpara sülalesine ait Kanparalar Kültür ve Dayanışma Derneği, sülalenin gençleri arasındaki birlik ve beraberlik duygusunu güçlendirmek ve dayanışmayı arttırmak amacıyla, Kavaklı sahilinde bir dayanışma ve kaynaşma iftarı düzenleyerek gençler arasındaki ilişkilerini güçlendirdiler.

Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın

İftara Kanpara sülalesinin onlarca gençleri katılırken dernek başkanı Malik Kanpara, yaptığı selamlama konuşmasında gençlere  toplumun temel taşı olan aile ve akrabalık kavramının öneminden bahsederek  birlik, beraberlik ve aile üyeleri arasındaki sıcak ilişkilerin toplumumuzu güçlendirdiğini ifade etti. Aynı soydan gelen insanların birbirlerini görmesi ve akrabalıkların unutulmaması için böyle bir kaynaşma iftarı düzenledik. Günlük yaşamın koşuşturmasından dolayı birbirini göremeyen yakınlarımızı ve özellikle gençlerimizi bir araya getirmek istiyoruz. Bu iftarı  geleneksel hale dönüştüreceğiz. “ dedi.

IMG_0819-1

 

 

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.