DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

KOTO, Kandıralı üyelerini iftarda buluşturdu

KOTO, Kandıralı üyelerini iftarda buluşturdu

7 ilçede 7 iftar programlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Ticaret Odası, 14 Haziran 2016 Salı akşamı Kandıra’da faaliyet gösteren üyelerini de iftar sofrasında buluşturdu

Kentin ticari hayatına liderlik eden Kocaeli Ticaret Odası’nın gelenekselleşen 7 ilçede 7 iftar programlarının 2.’si Kandıra’da gerçekleşti. Mavi Köşe Restoran’da düzenlenen program, Kandıra iş dünyasını buluştururken, Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Murat Özdağ, yönetim kurulu ve meclis üyelerinden oluşan kalabalık heyet, iftar öncesi üye ziyareti geleneğini sürdürdü.

KANDIRA TURU

Başkan Özdağ’a üye davet ziyaretlerinde; yönetim kurulu üyeleri; Murat Altun, Fuat Berna, Semih Barış, Meclis Üyeleri; Volkan Yılmaz, Baturhan Üretürk, KOTO Kandıra Temsilcisi Haydar Bir, KOTO Kadın Girişimciler Kurulu üyesi Zeynep Cici, Genç Girişimciler Kurulu Üyesi Fikret Yıldırım, Kandıra Kent Konseyi Başkanı Erdoğan Günay ve Kandıra’nın tanınmış işadamı Erkan İşler ve eşlik etti. Gerçekleşen ziyaretlerde odanın üye odaklı projeleri ile ilgili bilgiler aktaran Başkan Özdağ, ilçenin turizm değerinin yükseltilmesi başta olmak üzere ticaretin daha da gelişmesi için yapılabilecek çalışmalarla ilgili görüş alışverişinde bulundu.

 iLGİ YOĞUN OLDU

 İftar saatine kadar süren ziyaretlerin ardından Mavi Köşe Restoran’a geçildi. KOTO Meclis Başkanı Bülent Karagöz, Yönetim Kurulu Başkanı Murat Özdağ, yönetim kurulu ve meclis üyeleri konukları kapıda karşılarken, sağanak yağışa rağmen; Kandıra Belediyesi eski Başkanları İsmail Genç, Mustafa Ören, Kandıra Belediye Meclis Üyeleri Muzaffer Yağız, Zeki Bayraktar, Orhan Can, Kandıra Muhtarlar Derneği Başkanı Musa Yener, Ziraat Odası Başkanı Kemalettin Er, Esnaf ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ahmet Gödek, Kandıra Esnaf Odası Başkanı Şaban Şenol, Kandıra Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Başkanı Sevim Deren, kooperatif başkanları ve muhtarlar, Kandıralı üyeleri yalnız bırakmadı.

 BAŞKAN ÖZDAĞ: “KANDIRA’NIN YERİ ÇOK AYRI”

 Kandıra iftarında konuklarına hitap eden KOTO Başkanı Murat Özdağ, “Kocaeli’nin genel görünümü içinde en özel konum şüphesiz ki Kandıra’ya ait. Bir ticaret ve sanayi şehri olarak tanınan ilimizde Kandıra, doğa güzelliklerini ve zenginliklerini bizlere sunuyor. Şehrimiz burada soluklanıyor, dinleniyor. Yeşili ve mavisiyle gün geçtikçe daha popüler bir turizm noktası olmayı başaran ilçemiz, tarımsal ve hayvansal ürünlerin üretilmesi konusunda da ilimizin yükünü omuzluyor. Bu özelliğiyle Kandıra, Kocaeli’yi daha yaşanabilir bil il kılıyor. Kandıra odamız için de özel bir konuma sahip. Bugün itibariyle 192 üyemiz, Kandıra’da ticaret hayatını devam ettiriyor. Bizler de Kocaeli Ticaret Odası olarak üyelerimizin ticaretlerini geliştirmek için, ortak akıl temelinde projeler geliştiriyor, hayata geçiriyoruz. Birlik ve beraberliğimiz daim olsun. Biz büyük ve güçlü bir aileyiz” dedi. KOTO’nun iftarları 16 Haziran Perşembe günü İzmit ile devam edecek.

MASA (3) MASA (4) MASA (5) MASA (6) MASA (7) KARûILAMA (2) KARûILAMA (3) KARûILAMA (4) MASA (1) MASA (2)

 

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.