DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Ramazanda hastaneler boş kaldı

Ramazanda hastaneler boş kaldı

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesinde Ramazan ayında insanların oruç tutmalarından dolayı hastaneler boş kaldı.

Her geçen gün hastaneye gitme oranı yüzde yüzleri bulurken bu sayı Ramazan ayında düştü. Ramazan ayının gelmesi ile birlikte hastane polikliniğinde %20 acilde ise % 10 oranında azalma var. İftar sonrasında ise bu sayı mide ve bağırsak şikayeti için gelen hastalar sayesinde yükseliyor. Geçen haftaya göre bu hafta hastaneler bomboş.

“Ramazan ayında hastaneler boş kaldı”

Ramazan ayında oruçlarının bozulacağını düşünen hastaların büyük bir bölümü randevularını ertelemeleri üzerine Gölcük Necati Çelik Devlet hastanesinde oranlar düştü. Ramazan ayının gelmesiyle rahat bir nefes alan hastane yönetimi ve doktorlar ramazan öncesi en hafif bir rahatsızlıkta da olsa hastaneye koşan hastalar ramazan ayında oruçlarının verileceği ilaçlar yüzünden bozulacağını düşünenler muayenelerini 1 ay sonrasına erteledi. Ramazanın ilk günü olması nedeniylemi boş yoksa tüm ramazan boyunca mı böyle olur bilinmez.

DSC_0044 DSC_0050

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.