DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

SAĞLIK MÜDÜRÜ DURMAZ’DAN YENİ BAŞHEKİME ZİYARET

SAĞLIK MÜDÜRÜ DURMAZ’DAN  YENİ BAŞHEKİME ZİYARET

Kocaeli İl Sağlık Müdürü Uz. Dr. Mürsel Durmaz Sağlık Bilimleri Üniversitesi  Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne yeni atanan Başhekim Doç. Dr.  Mustafa Güneş’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Durmaz, “”İlimizin en büyük Hastanesine başhekim olarak atanan Doç. Dr. Mustafa Güneş’e yeni görevinde  başarılar diliyorum”

Geçtiğimiz hafta Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne atanan  Doç. Dr. Mustafa Güneş’i Kocaeli İl Sağlık Müdürü Uz. Dr. Mürsel Durmaz makamında ziyaret etti.  Ayrıca ziyarette Müdür Yardımcısı Dr. Muhammed Duran  ile  Şube Müdürü Yaşar İşler’de hazır bulundu.  Durmaz  yeni başhekime hayırlı olsun dileklerini iletti. Durmaz ziyaretinde, “İlimizin en büyük Hastanesine başhekim olarak atanan Doç. Dr. Mustafa Güneş’e yeni görevinde  başarılar diliyorum” dedi. Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Mustafa Güneş’de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Hastanemiz İdarecisi, personeli ve Doktor kadrosu ile ilimiz ve bölge halkına en iyi hizmeti vermeyi gaye edinmiştir. Çıtayı yüksek tutarak yeni hizmetler için çalışmalarımız devam ediyor. İl Sağlık Müdürümüz Mürsel Durmaz ve ekibine  ziyaretten dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

deah ziyaret

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.