DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Samsunlulardan örnek iftar yemeği

Samsunlulardan örnek iftar yemeği

Yeni kurulan Samsun İli Yakakent İlçesi Çevre Köyleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği önceki akşam Darıca Sancaktepe Tesislerinde organize edilen iftar programında bir araya geldi

Kuruluşunun 55. Günündü iftar programı düzenleyen ve yaklaşık 1000 e yakın kişinin katıldığı iftar organizasyonuna ayrıca; AK Parti Darıca İlce Başkanı Muzaffer Bıyık, AK Parti Darıca İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri Erdoğan Eyüpoğlu, Mustafa Çavuş,  Darıca Sırasöğütler Mahalle Muhtarı Güncay Otlukaya, Darıca Sırasöğütler Mahallesi Eski Muhtarı Önder Baysal, Darıca Samsunlular Dernek Başkanı Yusuf Akın katıldı.

ÇOK GÜZEL ORGANİZASYON

İftar yemeğine katılan AK Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, “Yeni kurulan bir dernek olarak çok güzel bir organizasyona imza atıldı. Vesile olan herkese ve davetlerinden dolayı dernek yönetimine teşekkür ediyorum” dedi.

ETKİNLİKLER DEVAM EDECEK

Samsun İli Yakakent İlçesi Çevre Köyleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği 2. Başkanı Fatih Gürsoy ise yaptığı konuşmada “ Derneğimiz 20 Nisanda kuruldu. 55 günlük bir dernek olmasına rağmen bin kişilik yemek vermenin gururunu yaşıyoruz. Bu iftar organizasyonunda dernekçiliğin maddi olmadığını gönül ve hizmet işi olduğunu gördük. 80 üyemiz olmasına rağmen kısa sürede bölgemizde parmakla gösterilen dernekler arasına girdik” diyerek bundan sonra bu tür etkinliklerin devam edeceğini söyledi.

İŞTE YÖNETİM KURULU

20 Nisan 2016 tarihinde faaliyetlere başlayan Samsun İli Yakakent İlçesi Çevre Köyleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanlığını İlhan Korkmaz, 2. Başkanlık görevini Fatih Gürsoy ve yönetimde ise Hamza Kalaycı, Mustafa Karaaslan, Ramazan Bakırcı, Recai Aydın ve Muhammer Temizsoy görev yapıyor.

samsun 2 samsun 3 samsun 4 samsun 1

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.